De allernieuwste foundationtrend waar iedereen op heeft zitten wachten

Waar vroeger alleen een poeder Zo zagen we al anti-ageing foundations, foundations met een beschermingsfactor en foundations waar een primer in is verwerkt. Maar nu komt er uit Korea de alles-in-een foundation, die het gebruik van primers, moisturizers en highlighters overbodig maakt.

De meest innovatieve make-up producten komen vaak uit Korea. Hun laatste creatie is de alles-in-een foundation. Deze foundation camoufleert niet alleen oneffenheden, maar zorgt ook voor bescherming, gaat veroudering tegen, hydrateert en zorgt voor glans. De filosofie is dat een foundation goed voor je huid moet zijn, en dat hij niet alleen je huid optisch mooier moet maken maar ook van binnenuit. Er komen steeds meer nieuwe ‘slimme’ foundations op de markt die de grenzen van van een ‘normale’ foundation overschrijden.

[one_half][/one_half][one_half_last]De TonyMoly BCDation All Master is op dit moment de nummer een foundation in Korea. Hij is net zo gewichtsloos als een BB cream, heeft het hydraterend vermogen van een CC cream, werkt op lijntjes en rimpeltjes, heeft een beschermingsfactor 30 en is dekkend maar toch niet te zien op de huid . Alleen al in de eerste maand dat de foundation uit was, werden er 200.000 flesjes verkocht. Ben je nieuwsgierig geworden? Hij is te koop via beautynetkorea.com.

Reageer op artikel:
De allernieuwste foundationtrend waar iedereen op heeft zitten wachten
Sluiten