De Amsterdamsche Kerstmarkt is hét gratis kerstfestival dat je dit jaar met de meiden wil bezoeken

Bel de meiden, want wij hebben het evenement gevonden die jullie écht, maar dan ook echt niet willen missen dit jaar. Kerst komt eraan en dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is voor de leukste kerstmarkten. Maar in Amsterdam maken ze het nu nog beter. Er komt namelijk een kerstmarkt en kerstfestival in één en entree kost je helemaal niets.

Een gezellige sfeer, mooie lichtjes en geweldige stands is hoe je een kerstmarkt beschrijft. Van die in Maastricht tot de kerstmarkt in Berlijn. Maar wij weten welke jullie écht willen bezoeken dit jaar.

De Amsterdamsche Kerstmarkt

Bij kerst horen natuurlijk ook de leukste kerstmarkten en Amsterdam weet wel hoe ze het moeten aanpakken, want in december vind je hier de beste kerstmarkt ooit. De Amsterdamsche Kerstmarkt wordt niet zomaar een kerstmarkt. Tegelijkertijd wordt het namelijk ook een stadsfestival. Onze twee favoriete dingen in één en het is nog eens gratis ook. Hier wil je toch heen?

Samen met je vriendinnen, familie of misschien wel je collega’s begin jij je kerst sowieso goed bij De Amsterdamsche Kerstmarkt. Niet alleen de leukste kerstcadeaus scoor je hier, maar je geniet tegelijkertijd ook van de gezelligheid, (live) muziek, het lekkerste eten en drinken en natuurlijk de markt.

Dit is nog niet alles. Nee, er is nog meer leuks voor jullie. Show samen met je vriendinnen de beste moves op de ijsbaan, laat jullie zangkusten horen bij de kerstkaraoke of doe wat dansjes bij de dj-bar. Met andere woorden: dit is de plek waar jij wil zijn én echt niet wil missen dit jaar.

Het vierdaagse kerstfestival

Deze kerstmarkt is te bezoeken vanaf 20 tot 23 december in de Westergas en vier je iedere avond een groot feest. Op 20 december ben je welkom tussen 16:00 uur en 01:00 uur. Op de andere dagen zijn ze open tussen 12:00 uur en 01:00 uur.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
De Amsterdamsche Kerstmarkt is hét gratis kerstfestival dat je dit jaar met de meiden wil bezoeken
Sluiten