Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 2 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG! Er komt een nieuw seizoen van ‘De Bacherlor(ette)’

Dat het afgelopen seizoen van De Bachelorette met Gaby Blaaser een gigantisch succes was, hoeven we je niet te vertellen. De grote vraag is dan ook of er een nieuw seizoen aan zit te komen. Raad eens? Presentator Rick Brandsteder heeft bevestigd dat er wel degelijk een nieuw seizoen aankomt. Hoe leuk?

Er gaat alleen wel iets veranderen.. Denk jij wat wij denken?

Nieuw seizoen De Bachelorette

Je kon het waarschijnlijk al raden – het nieuwe seizoen komt er zeker aan, maar dit keer met een man die de felbegeerde vrijgezel wordt. Dit werd bekend gemaakt door Rick zelf. Hij hoopt dat ze weer een mooi seizoen kunnen maken, en dit keer waarschijnlijk met een Bachelor.

Maar wie oh wie zou dit nou zijn? Om hierachter te komen hebben we helaas nog wel eventjes geduld nodig. Alhoewel het wel leuk is om alvast een beetje rond te kijken en te bedenken wie het zou kunnen worden.

Geruchten over de kandidaten

Zo gingen er al eerder geruchten rond over dat wellicht Niek (De Bachelorette-kandiddaat) de nieuwe bachelor zou worden. Hij liet namelijk weten bij het programma ‘Louise Laat Ze weer Lachen’ dat hij volgend seizoen gewoon weer meedoet aan het datingprogramma.

Daarnaast ging er ook in de ronde dat er een gay-versie van De Bachelorette zou komen met in de hoofdrol Gerard Joling. Volgens Shownieuws waren bepaalde opnames in het buitenland voor het beroemde programma De Bachelorette. Niets bleek minder waar – de opnames waren voor een ander programma. Jammer!

Geduld is een schone zaak

Een ding is zeker, het heerlijke programma komt hoe dan ook weer op de buis. Wat, waar, hoe en wie is alleen nog de vraag. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en houden onze oren en open ogen voor nieuwe informatie over het programma. To be continued..

Lees ook: OMG – Kaj Gorgels hint op terugkeer Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
OMG! Er komt een nieuw seizoen van ‘De Bacherlor(ette)’
Sluiten