De Beauty Bucket List: 13 dingen die je absoluut moet hebben geprobeerd

Een Beauty Bucket List. Een die we allemaal eens voor onszelf zouden moeten opschrijven, want bij beauty hoort nu eenmaal experimenteren. Voor de dames die moeite hebben met het zelf opstellen van een Bucket List, hierbij de hoognodige inspiratie.

1. De perfecte foundation

Zorg dat je een merk vindt waar je helemaal weg van bent en ga vervolgens naar de winkel om een professional de perfecte kleur foundation voor je te laten uitkiezen. Het is zo’n belangrijk onderdeel van je routine dat je het jezelf niet langer aan kunt doen om met een half uitgedroogde foundation de deur uit te gaan.

2. Meester de liquid eyeliner voor eens en altijd

Er zijn inmiddels eindeloos veel tutorials beschikbaar die je precies uitleggen hoe je het beste je eyeliner kunt aanbrengen, dus nu geen excuusjes meer.

3. Vind je perfecte rode lippenstift

De perfecte rode lippenstift is een must voor werkelijk iedere vrouw. Waarom? Omdat het ons op en top sexy laat voelen. Durf verschillende kleuren uit te proberen en laat je adviseren.

4. Neem een kapsel waardoor je je als een superster voelt

We hebben allemaal wel dat compleet mislukte kapsel gehad. Huilend naar huis. Er achter komen wat jou het allerbeste staat blijft natuurlijk lastig. Zorg daarom dat je een goede kapster vindt die jou helemaal aanvoelt.

5. Knip sowieso één keer in je leven een pony

Met een beetje mazzel ben jij één van de gelukkige dames die er beter uitziet met een pony. Zo niet, dan klip je de boel weer naar achteren met een aantal speldjes en kun je dat avontuur ook weer in je zak steken.

6. Leer éindelijk hoe je die lastige visgraad maakt

Een perfecte vlecht is nooit mis en daarom een absolute must om eens goed onder de knie te krijgen. Op zoek naar een echte uitdaging? Probeer dan eens een ingevlochten vissengraadvlecht.

7. Doe jezelf een écht goede facial cadeau

Je mag jezelf best wel eens echt goed verwennen, en hoe kan dat beter dan met een geniale gezichtsbehandeling? Laat je inspireren door iemand die er écht verstand van heeft en probeer er tips voor je verdere gezichtsverzorging uit te slepen.

8. Investeer in een écht mooi beautyproduct

Ben je helemaal weg van een duur merk en weet je dat ze de allerbeste mascara verkopen die je je maar kunt wensen? Gun het jezelf dan eens om te investeren in een echt mooi beautyproduct. Als het jou dat beetje extra kan geven, dan is dat het toch helemaal waard?

9. Vind de perfecte waxdame

Waxen blijft een hel en daarom kan het maar wat meehelpen wanneer de dame tussen je benen of boven je hoofd een vriendelijk gezicht is. Zoek goed in en rondom je woonplaats en koester je waxdame tot in het einde der tijde wanneer jullie elkaar hebben gevonden.

10. Klok de perfecte tien minuten beautyroutine

Proberen jezelf een routine van tien minuten aan te leren maakt alles in het vervolg een stuk makkelijker. Overbodige stappen doen we niet aan en door jezelf eens te dwingen het in tien minuten te doen maakt dat je in het vervolg wellicht ook sneller en vooral efficiënter te werk kunt gaan.

11. Koop een lippenstift die niét rood is en niét nude

Het is altijd goed even uit je comfortzone te stappen wat betreft beauty. Anders zul je er nooit achter komen of een trend je juist stiekem wel ligt. Ga dus voor een knalkleur of juist een donkere bruine of paarse kleur. Je gaat het vanzelf waarderen, beloofd.

12. Leer hoe je je wimpers krult zonder dat je je oogleden verbrijzelt

Een goede gekrulde wimper telt als twee laagjes mascara. Zorg dus dat je dit werkje even netjes onder de knie krijgt, want het maakt een wereld van verschil voor je oogopslag.

13. Leer hoe je de perfecte nomake-uplook onder de knie krijgt

Want het is écht niet zo moeilijk.

Reageer op artikel:
De Beauty Bucket List: 13 dingen die je absoluut moet hebben geprobeerd
Sluiten