De beauty geheimen van Kate Moss die je altijd al hebt willen weten

Kate Moss is misschien wel één van de bekendste Britse modellen. Op veertienjarige leeftijd werd Kate al ontdekt en sindsdien is ze niet meer uit de modewereld verdwenen. Gelukkig maar, want van deze klassieke schoonheid kunnen wij veel leren. En vooral op het gebied van beauty. Deze geheimen wil je vast wel weten:

Kate en make-up

Kate houdt van een rode lip en een glanzende huid. Het is een beauty look waar ze vaak voor kiest. Wanneer de feestdagen eraan komen, verandert haar routine wel iets. Ze draagt dan meer metallic oogschaduws en experimenteert wat meer met shimmer op haar gezicht.

Kate en huidverzorging

Kate gebruikt graag ’s avonds een gezichtsolie om haar gezicht mooi gehydrateerd te houden. Ook vindt ze het fijn een zelfbruiner te gebruiken voordat ze gaat slapen. Zo wordt ze ’s ochtends wakker met een gebruinde huid en is ze klaar voor glamorous feesten en avondjes uit. Om haar lichaam naast mooi gebruind ook verzorgd te houden, maakt ze tevens graag gebruik van een hydraterende olie.

Kate en wakker worden na een avondje uit

Als ze ’s ochtends wakker wordt en er moe uitziet, vult Kate haar wastafel met ijs en komkommer en hier dompelt ze haar gezicht in onder. Dat zorgt ervoor dat je gezicht strak en fris aanvoelt. Ze houdt er ook van verse sappen te maken in de ochtend. Dit laat haar huid stralen én is ook nog eens onwijs gezond.

Reageer op artikel:
De beauty geheimen van Kate Moss die je altijd al hebt willen weten
Sluiten