Dít is indrukwekkend: de 6 allerbeste acné coverage tutorials van het internet

Aangezien we bij Beautify 'helaas' niemand hebben met extreme vormen van acné, kunnen we geen tutorial voor jullie maken waarop we laten zien hoe je de ergste vormen van acné bedekt met make-up. Maar dat betekent niet dat we jullie niet kunnen helpen. Dit zijn namelijk de allerbeste tutorials van het internet om je acné te verdoezelen:

We zijn ons er erg van bewust dat de dames in kwestie enorme hoeveelheden make-up dragen en zijn ook niet van mening dat wanneer je last hebt van acné je dit per se zo strak hoeft te verbergen. Maar het is wel altijd fijn om te zien dat wanneer je last hebt van acné, je niet de enige bent. Op Beautify kun je wekelijks een column lezen waarin Martine een oplossing zoekt voor haar huid. En deze meiden lijken ondanks hun huid aan het einde van hun make-up routine toch behoorlijk tevreden te zijn met zichzelf. Heb je de behoefte om je acné te bedekken maar weet je niet hoe? Kijk dan mee naar deze bijzondere en vooral grandioos effectieve acné coverage tutorials:

1. Voor wanneer je een olijfkleurige huid hebt en last hebt van zowel littekens als rosacea:

2. Voor wanneer je een lichte huid hebt die acné gevoelig is en aan de droge kant:

3. Voor wanneer je last hebt van een vette huid, hyperpigmentatie en actieve breakouts:

4. Voor wanneer je last hebt van extreem cystische acne (dit was wel voordat ze aan acné behandelingen begon):

5. En natuurlijk, Cassandra Bankson kan niet missen in dit rijtje:

6. En wanneer je naast het coveren van je littekens en acné óók nog eens een mooie glow wil krijgen, check dan deze gave tutorial:

Reageer op artikel:
Dít is indrukwekkend: de 6 allerbeste acné coverage tutorials van het internet
Sluiten