De beste kleuren lippenstift voor bij een donkere huidskleur

Roze, rood, nudes, dames met een donkere huidskleur kunnen zo verschrikkelijk veel kleuren lippenstift zo fantastisch goed hebben. Een beetje jaloers worden we er zeker van, maar dat geeft niet minder reden om eens op een rijtje te zetten wat nu de mooiste kleuren zijn voor de desbetreffende dames.

[one_half][/one_half][one_half_last]Bloedrood
Chanel’s rode lippenstift (Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour) is perfect voor dames met een getinte huid (en achja, eigenlijk voor iedereen). Tanden lijken er nóg witter door en wat is nu een mooiere combinatie dan een bruine huid, witte tanden en knallende rode lippen?[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Oud roze
Deze lippenstift van Tom Ford heeft de perfecte hoeveelheid aan zowel neutrale als gekleurde pigmenten en is heel gemakkelijk om aan te brengen. Als je niet van een té opvallende lip houdt maar wel graag iets opsmeert dan is dit (Lip Color Spanish Pink) echt een aanrader.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Violet
Deze opvallende, fuchsia roze lippenstift van Too Faced (Melted Liquified Long Wear Lipstick) is fantastisch voor de donkere dames. Zeker voor de aankomend lente en zomer. Het contrasteert sterk met de getinte huid, waardoor je lippen extra naar voren komen.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Goudbruin
De goudbruine lippenstift van Marc Jacobs (Le Marc Lip Crème, J’Adore) wil je misschien bijna nog liever opeten dan opsmeren (ach, what’s the difference). Deze kleur is zowel perfect voor overdag als voor ’s avonds. Eigenlijk alles rondom de kleuren van walnoot en karamel zijn uiterst geschikt.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Goud
Instant Gold heet deze gloss van M.A.C en wij vinden hem verpletterend. Het geeft de lippen een gezonde glans en een liftend effect. Deze gloss wordt ook veel gebruikt op de filmsets. Aanschaffen maar.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Oranjerood
En hoewel glans natuurlijk geliefd is, houden we ook erg van mat. En dan komen we heel stiekem weer uit bij een lippenstift van Tom Ford. Dit keer de Lip Color Matte in Flame. Deze kleur is bijvoorbeeld perfect voor op de rode loper. Een extra dramatisch effect creëeren? Kleur de buitenste hoeken in met M.A.C’s Lip Pencil in Chestnut. Hiermee creëer je extra diepte en een nóg vollere lip.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Hot Pink
Hoewel deze lippenstift zelf niet in Nederland te krijgen is, vonden we de kleur te mooi om niet in het rijtje op te nemen. Gelukkig hebben diverse merken zoals Yves Saint Laurent en M.A.C identieke kleuren lippenstiften zoals deze Beauty Lipstick in Bob van Troi Ollivierre. Een knalroze lippenstift licht een gezicht compleet op en kan geen dame misstaan. Zeker niet indien je een prettig kleurtje van jezelf hebt.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
De beste kleuren lippenstift voor bij een donkere huidskleur
Sluiten