De beste manier om haartjes op je bovenlip te verwijderen

Haar op je bovenlip. Als ze er zitten willen we ze het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Ook al is de moustache hip, bij vrouwen niet. Zo haal je die vervelende donshaartjes weg:

De manier van je bovenlip ontharen is afhankelijk van je huidskleur en hoe gevoelig je huid is. Een handige guide om aan te houden:

– Heb je fijne, lichte haartjes en een lichte huid? Dan kun je het beste gaan voor het bleken van de haartjes. Niemand die ze nog zal zien en het kost een stuk minder regelmaat dan wanneer je het moet bijhouden met epileren.

– Voor vrouwen met donkerdere haartjes en een olijfkleurige huid is het aan te raden om te kiezen voor waxen, hoewel je nog beter kunt kiezen voor ‘threading‘. Threading is de haartjes verwijderen met behulp van touwtjes vanaf de wortel. Het voordeel hiervan is dat je de huid niet extra irriteert met bepaalde waxproducten. Extra fijn voor de gevoelige huid.

Oh, en het (zeker de eerste keer) door een professional laten doen is zeker aan te raden. Voor je het weet loop je met een wel heel bont snorretje rond.

Reageer op artikel:
De beste manier om haartjes op je bovenlip te verwijderen
Sluiten