Wil je dat je make-up de hele dag blijft zitten? Gebruik dan deze setting sprays voor een longlasting resultaat

Make-uppen is absoluut een zen momentje op de vroege ochtend. Maar als je eenmaal de maquillage hebt aangebracht, wil je ongetwijfeld dat het de hele dag netjes op z’n plek blijft zitten. Mocht jouw look het niet de hele dag volhouden, dan mis je misschien wel een essentieel item: setting spray.

Als je een setting spray voor het eerst ziet snap je misschien niet helemaal wat precies het nut ervan is. Maar één ding is zeker: met de juiste spray in huis blijft je make-up nog langer mooi op je huid.

Dit zijn de beste setting sprays voor een longlasting resultaat

Verschillende factoren hebben invloed op hoe goed je make-up blijft zitten. Foundation verschuift bijvoorbeeld eerder op een vettere huid dan een droge huid. Maar één ding is zeker: met een setting spray blijft het gegarandeerd beter zitten. Ongeacht je huidtype.

Dit zijn onze favoriete merken:

smashbox photofinish setting spray
Smashbox

1. Smashbox Photo Finish Setting Spray Weightless €34

Deze maand heeft Smashbox hun nieuwe setting spray gelanceerd. Wat deze spray zo bijzonder maakt, is dat het ervoor zorgt dat het transfer-proof is. Daardoor blijft je make-up tot wel 16 uur lang netjes op z’n plek. Het plakt niet, is niet vettig en laat je huid gehydrateerd voelen.

PREP + PRIME FIX+ MATTIFYING MIST
MAC Cosmetics

2. MAC Cosmetics PREP + PRIME FIX+ Mattifying Mist €18

De Fix+ producten van MAC Cosmetics zijn fantastisch als setting spray. Niet alleen zorgen ze ervoor dat je make-up er niet poederig uitziet, deze specifieke spray matteert de huid ook nog eens. Daardoor is ‘ie perfect voor mensen die gedurende dag een vette T-zone krijgen.

urban decay all nighter
ICI Paris XL

3. Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray €27,45

Een holy grail product is de All Nighter spray van Urban Decay. Dit is één van de hardcore setting sprays. Het staat erom bekend dat je make-up echt nergens heengaat als je deze spray gebruikt om alles te ‘locken’.

NYX Bare With Me Prime.Set.Refresh.Gezichtsspray
Douglas

4. NYX Bare With Me Prime.Set.Refresh.Gezichtsspray €11,78

NYX ken je misschien niet van de setting sprays, maar ze hebben wel veel verschillende soorten in hun assortiment. Deze variant is dit jaar uitgebracht en de Beautify redactieleden gebruiken ‘m nog dagelijks. Het verfrist je huid, geeft je een glans en je kunt het ook als primer gebruiken.

Meer beauty:

Reageer op artikel:
Wil je dat je make-up de hele dag blijft zitten? Gebruik dan deze setting sprays voor een longlasting resultaat
Sluiten