Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 apr 2018

7 x waarom je De Beste Verleiders met de Temptation mannen echt wil zien

Fabrizio heeft het maar goed voor elkaar. Hij speelt de hoofdrol in Temptation Island, heeft de knappe Pommeline als vriendin aan zijn zijde, beleeft gouden dagen voor zijn tattooshop én is ook nog eens te zien in twee nieuwe programma’s. Waaronder Beste Verleiders. En dat wil je echt zien.

Voor wie geen genoeg krijgt van Temptation Island is er nu De Beste Verleiders te zien op Videoland. Daarin helpen Temptation verleiders vrijgezelle mannen bij wie het nog niet zo goed gaan in de liefde. Hier zijn 7 redenen waarom je dat programma echt wil zien.

  1. Omdat er Temptation mannen in zitten, duh. In iedere aflevering komt er een Temptation man aan bod. De artistieke Fabrizio, romantische Tireily, spierbundel Alex, mooiboy Levi, de gevoelige Ken, het luisterend oor Gino of de bloedje geile Matthew.
  2. Kan Gorgels presenteert het en dat doet ‘ie gewoon heerlijk leuk.
  3. Er zit een make-over in. Want dat hoort bij een datingprogramma. Make-overs zijn gewoon leuk.
  4. Het duurt maar een kwartiertje. Dus je kunt het gemakkelijk kijken nadat je Temptation Island hebt gekeken. Of als je in de tram zit ofzo (Niet als je op de fiets zit, dat is niet veilig. Nou ja, tenzij je bij iemand achterop zit, maar dat is dan weer heel ongezellig voor de persoon die fietst. Oké, we dwalen af).
  5. Het is soms ongemakkelijk. In aflevering 1 zien we bijvoorbeeld dat Koen met een klembord in zijn hand op vrouwen af stapt. Maar ja, iedereen denkt natuurlijk dat ‘ie een irritante verkoper is.
  6. Maar het is aandoenlijk tegelijkertijd. Later gaat hij gewapend met een fles wijn op zijn date af. Zij vraagt: ’Wat heb je meegenomen?’ als in: wat voor wijn is het. En Koen zegt droog: ’Wijn’. Liefde voor dit programma.
  7. De verleiders gooien zelf ook alles in de strijd want die kunnen punten winnen. En wie de meeste punten wint, die wint het programma en dan mag je ‘Beste Verleider’ op je cv zetten. Zo geeft Fabrizio Koen heel smooth zijn gelukt armbandje.

Nog niet overtuigd? Kijk hier de trailer:

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
7 x waarom je De Beste Verleiders met de Temptation mannen echt wil zien
Sluiten