De bh van de toekomst: Deze bh kan borstkanker voorspellen

Nee, het is geen leugen. Er zijn daadwerkelijk onderzoekers bezig met het ontwikkelen van een bh die abnormaliteiten in je borsten aangeeft. Veel te weinig meisjes controleren hun borsten op eventuele bobbels. Voor hen (en alle vrouwen op deze aarde) is deze bh een geschenk uit de hemel.

In Colombia zijn wetenschappers hard aan het werk, om een bh te ontwerpen die borstkanker kan herkennen. Het herkennen van borstkanker is niet zo simpel en wordt ook bij lange na niet genoeg uitgeoefend. Borstkanker hoeft helemaal niet dodelijk te zijn, als je er maar snel genoeg bij bent.

Als er borstencellen zijn die abnormaal gedrag vertonen, stuurt je lijf meer bloed ernaartoe. Dit verhoogt de temperatuur op bepaalde plekken in je borsten. De bh zal sensoren bevatten die de temperatuur van je borsten opmeet. Mocht er abnormaal gedrag zijn, dan krijg je daar een melding van.

Deze briljante technologie zal ervoor zorgen dat veel meer vrouwen op tijd naar de dokter kunnen gaan. Op tijd herkennen betekent levens redden. Wij vinden het een fantastische uitvinding.

LEES OOK: 6 x ingrediënten in skincare die je het beste kunt vermijden

Reageer op artikel:
De bh van de toekomst: Deze bh kan borstkanker voorspellen
Sluiten