De coolste haartrends van 2015, welke kies jij?

Het nieuwe jaar is eindelijk begonnen en dat betekent nieuwe (of stiekem toch ook een boel oude) trends. Met welke haartrends kun jij weer prima voor de dag komen in 2015?

[one_half][/one_half][one_half_last]Net uit bed haartrend
Jup, bedhaar blijft nog even hip dit jaar. Het staat dit jaar centraal dat je niet extreem veel je best doet om je haar er goed uit te laten zien, maar dat je je natuurlijke textuur en volume omarmd. Lekker laat uit bed dus. Deze trend kunnen we wel waarderen.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Krullenbol
2015 wordt een geweldig jaar voor de vrouwen die gebruik maken van hun natuurlijke haartextuur. Ook zeker dames met wilde krullen of afro’s zien we steeds vaker op de rode loper voorbij komen, so embrace your wild hair ladies!
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Geometrische kapsels
Hoe strakker, hoe beter dit jaar. Gelukkig hoeft het haar niet per se super stijl te zijn. Een beetje volume of een wilde slag kan prima in combinatie met recht geknipte kapsels. Let wel op, met té dik haar is dit kapsel waarschijnlijk niet voor jou weggelegd. Dat betekent namelijk uitdunnen en dat zou meer dan zonde zijn.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Jaren 70 pony
Durf je het aan? De jaren 70 komt wederom terug en wel in de vorm van een wilde, plukkerige pony. Iets korter aan de voorkant, langer aan de zijkanten, zoals Brigitte Bardot ze vroeger had. Vrijwel iedereen staat het, maar wees wel bereid tot het nodige onderhoud.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]
Kunstige updo’s
Het haar mag weer de lucht in dit jaar. Updo’s zijn helemaal hot en wij zijn het er helemaal mee eens. Of je nu kiest voor een hoge knot, staart of knutselwerk met behulp van een lading schuifspeltjes, alles mag.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]De geschikte lengte
Prima als je je haren niet wil kortwieken, maar er zit wel een verschil tussen je haren op lengte knippen en kiezen voor de Rapunzellook. Lang haar blijft een klassieker, maar we willen ook volume. En de enige manier om dat te verkrijgen is middels laagjes. Blijf dus bij je lengte, maar durf er een twist aan te geven.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]We love Rock ’n Roll
De Rock ’n Roll look is nog steeds geliefd en hoe wilder hoe beter. Niet iedere vrouw heeft nog zin om uren met de föhn bezig te zijn. En daarbij is het ook ineens in om te ogen alsof je er niet ‘teveel moeite in hebt gestopt’. Ok! Let’s get rebel.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
De coolste haartrends van 2015, welke kies jij?
Sluiten