Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Nieuws 20 feb 2017

De droom van elke kaasliefhebber: hét wijn- en kaasfestival in Londen

We lopen allemaal met een reden op deze mooie aardbodem rond. De één is geboren om een veel te perfecte fitgirl te worden. Terwijl de ander hier is om vooral te genieten van al het slechts: kaas en wijn. Behoor jij tot laatstgenoemde? Dan móet je naar dit festival in het o zo geliefde Londen.

Het festival: ´No Whey!´

Dit geweldige festival zal plaatsvinden in het eerste weekend van April in Londen, Stratford´s East Village. Je kan je geluk niet op als kaasliefhebber, want er zijn maar liefst 25 onafhankelijke retailers van over de hele wereld die met hun lekkerste kaasjes jou komen verwennen.

Uiteraard zullen er ook overheerlijke chutneys en andere essentials zijn die onmisbaar zijn bij kaas. En dit allemaal uiteraard in combinatie met passende wijnen. Ook kan je workshops en presentaties bijwonen waar lotgenoten vertellen over jullie gezamelijke obsessie: KAAS.

Geen diner zonder dessert

Als kaasliefhebber ben je vást geen grote zoetekauw. Maar we weten uit ervaring ook, dat als ze het wel zijn, dat het dan om chocolade gaat. En dat is ook op dit festival in álle kleuren, vormen en smaken.

P.S.

Entree is gratis. Waar wacht je nog op?! Vind hier alle overige informatie die je nodig hebt.

Ook een geweldig iets als je het ons vraagt: YAASSS! Er komt een PUG festival niet ver van ons vandaan

Reageer op artikel:
De droom van elke kaasliefhebber: hét wijn- en kaasfestival in Londen
Sluiten