Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 8 okt 2020

De Familie Claus: Netflix kondigt de eerste Nederlandse kerstfilm aan

Nog maar 78 nachtjes slapen tot Kerst, wij kunnen écht niet meer wachten. Maar helaas moeten we echt nog eventjes geduld hebben. Maar hoe kunnen we alvast toch een beetje in de sferen komen? Juist ja, door middel van kerstfilms. En het leuke is: er komt ein-de-lijk een Nederlandse kerstfilm op Netflix genaamd: De Familie Claus.

Is dit leuk nieuws of is dit leuk nieuws?

De Familie Claus

Onze dag kan niet meer stuk. Netflix komt namelijk met een Nederlandse-Vlaamse kerstfilm genaamd: De Familie Claus. In deze gezellige film spelen onder andere Bracha van Doesburgh, Eva van der Gucht, Josje Huisman en Carly wijs. Dat kan alleen maar veel goeds betekenen. De nieuwe kerstfilm komt in december op Netflix, nog nét op tijd voor de feestdagen.

De film

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader.

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is, heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen…

Wanneer grootvader zijn been breekt, besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Decembermaand

Zet dus maar alvast een dikke kruis door de hele maand december (datum volgt nog) in je agenda en trommel al je besties op om deze fantastische kerstfilm te gaan kijken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Lees ook: Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix

Reageer op artikel:
De Familie Claus: Netflix kondigt de eerste Nederlandse kerstfilm aan
Sluiten