Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 13 sep 2016

De Fifty Shades Darker teaser is hier en het zijn 20 BLOEDhete seconden

Nadat we vandaag het nieuws bekend maakten dat er een vijfde boek komt van de Fifty Shades of Grey serie, is er nog meer heet Fifty Shades nieuws. De teaser voor de trailer is uit en we krijgen het er bloedheet van.

De trailer komt morgen. Nog maar een paar uur geduld en je verlangens worden weer geprikkeld tot het maximum. Maar voor nu is het voorspel al begonnen. De teaser van de trailer. Twintig seconden worden we “intrigued” door Anastasia en Mr. Grey en het is nu al genoeg om ons te laten sidderen van genot en ons te laten hunkeren voor meer:

Centraal staat een sexy masker. Want niet alleen zit dit masker in de teaser, ook op de filmposter speelt ‘ie een vrij dominante rol.

Onze zintuigen staan op scherp. Zodra we je verlangens kunnen stillen met de trailer, doen we dat per direct. Want ook wij kijken reikhalzend uit naar dit seksuele spel.

Fifty Shades of Darker de film is de verfilming van het tweede deel van de Fifty Shades trilogie. De film is vanaf 10 februari 2017 te zien in alle bioscopen.

Reageer op artikel:
De Fifty Shades Darker teaser is hier en het zijn 20 BLOEDhete seconden
Sluiten