Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty en Style 15 okt 2014

De meest geweldige make-up tips voor vrouwen met groene ogen

Hoe je je ogen het beste kan opmaken verschilt per persoon. Het is belangrijk om te weten wat bij jouw ogen past. Vandaag hebben we tips voor de vrouwen met groene ogen.

Oogschaduw

Koper, goud en brons laat je groene ogen sprankelen. Zilver daarentegen niet. Je kunt gerust metallic tinten gebruiken maar vermijd de kleur zilver. Paars is ook zo’n kleur wat prachtig staat bij groene ogen. Lucky you want paars is het helemaal deze herfst en winter. Combineer paarse oogschaduw met een violet eyeliner. Je zult versteld staan van het resultaat.

Eyeliner

Gebruik geen gitzwarte eyeliner. Een cateye behoort voor veel vrouwen tot de favorieten. Het mooiste is echter om een bruine tint te kiezen om je cateye mee te maken. Verslaafd aan je zwarte? Probeer dan de donkerste bruine kleur die je kunt vinden. Niet diepzwart.

Blush

Kies voor een perzikkleurige blush. Perzik heeft ook een oranje gloed en dat gaat qua kleur goed samen met je groene ogen.

Lipstick

Als je voor een neutrale lip wil gaan kun je het beste kiezen voor een abrikoostint. Lipsticks met een oranje ondertoon staan het beste bij jouw ogen. Wil je gaan voor een rode lip? Kies een klassieke kleur met een bruine ondertoon. Een lipgloss met goude glitters is ook een aanrader.

Reageer op artikel:
De meest geweldige make-up tips voor vrouwen met groene ogen
Sluiten