De glittertrend is overal! En je kunt er veel meer mee dan je denkt

Glitter verovert ons leven. Ons lichaam om precies te zijn. En het is allesbehalve subtiel te noemen.

Dat glitter in je haar dé trend voor de feestdagen is, wisten we al. Maar er blijken nog meer, eh, ja, best verrassende plekjes te zijn die een wel beetje glamour kunnen gebruiken.

shine bright like a diamond

Je kunt bijvoorbeeld je wenkbrauwen wat sparkle geven. Je kunt dan nog zo casual gekleed gaan, je look zal fabulous zijn. Nog een opmerkelijke plek: je oksels. Inderdaad, dan moet je eerst het haar onder je armen laten groeien. Heel feministisch. En gewaagd.

Maar nog gewaagder is de glitterpoes. Ja, dat lees je goed. In Amerika is het een ware hype sinds Jennifer Love Hewitt op tv bekende dat ze een glinsterend geheim in haar broek heeft. Wat het precies is: kleine fonkelende steentjes die na een Brazillian wax worden aangebracht op de venusheuvel. De steentjes blijven een paar dagen zitten. Maar misschien niet als je wild tekeer gaat in bed.

Glitter your life

Ook mannen kunnen niet achterblijven. Al hebben ze het vergeleken bij ons vrouwen toch wel makkelijk met hun glitter beards. Of het sexy is, daar zijn de meningen over verdeeld. En het kan wel beetje ongemakkelijk worden als je sneaky met je lover wilt zoenen.

Pas ook een beetje op. Glitter blijft o-ve-ral aan plakken. Denk goed na wat je aantrekt. En of je het aanbrengt in een kamer met tapijt. Maar oh wat houden we van glitter, toch?!

LEES OOK: Verlanglijstje: de mooiste oogschaduwpaletten om te hebben

Reageer op artikel:
De glittertrend is overal! En je kunt er veel meer mee dan je denkt
Sluiten