De grootste bruidswinkel ooit opent in Deurne dus dat wordt jurken passen

Ga je helemaal los bij programma’s als Say Yes To The Dress en kun je niet wachten tot je zelf een keer gaat trouwen? Race dan naar Deurne, want daar opent de grootste bruidswinkel van de wereld.

In deze bruiswinkel kunnen jij en je beste vriendinnen een briljant verkleedpartijtje houden. Want de winkel heeft een collectie van maar liefst vierduizend (!) jurken.

De grootste bruidswinkel van de wereld in Deurne

Koonings The Wedding Palace is de naam van de winkel. Je denkt misschien dat je een bruidsboetiek van dit formaat in Amsterdam of Rotterdam vindt, maar niks is minder waar. De joekel van een winkel staat namelijk gewoon in het Brabantste plaatsje Deurne.

De winkel bestaat uit twee grote gebouwen, waar jij en je besties compleet los kunnen gaan in de verschillende themakamers. Zo is er een kamer in de stijl van Parijs, Ibiza, Los Angeles, maar ook een kamer in het thema ballroom.

Swarovski kristallen op je jurk

De goedkoopste jurk van Koonings The Wedding Palace kost ongeveer 500 euro en voor de allerduurste bruidsjurk tel je zonder pardon 40.000 euro neer. Maar dan heb je wel een handgemaakte jurk met heel veel stof, die bezaaid is met allerlei Swarovski kristallen.

Hoe groot de grootste bruidswinkel van de wereld dan is? Ruim 11.000 m2, dus je kunt echt uren achtereen zoet zijn met het passen van trouwjurken. Neem je moeder, zussen en beste vriendinnen mee, want die willen dit sowieso niet missen.

Ook al stap je nog niet snel in het huwelijksbootje, het is wel super leuk om een kijkje te nemen in de grootste bruidswinkel van de wereld te Deurne.

Ga je gewoon allemaal prinsessenjurken passen met je vriendinnen, terwijl je geniet van zoete taartjes en glazen bubbels.

Je kunt nu voor één dag trouwen met wie je ook maar wilt

Nu.nl

Reageer op artikel:
De grootste bruidswinkel ooit opent in Deurne dus dat wordt jurken passen
Sluiten