Dit is dus de échte ultieme truc wanneer je wil dat je lippenstift blijft zitten

Niets vervelender dan je hebben staan uitsloven op een fantastische lip, die vervolgens na één hap in een broodje of een slokje van je koffie weer voor de helft is verdwenen. Gelukkig ken je wat trucjes. Zoals afhappen, of het aanschaffen van die lippenstift die belooft '24 uur te blijven houden!'. Maar ja, werkt het nou echt? Of hou je er alleen vervelende velletjes aan over? Precies. De échte truc, die leren wij je vandaag:

Stap 1: Begin met een rode lip stain. Een lip stain laat de lippen eigenlijk ogen alsof je net in een rode vrucht hebt gebeten. Niet alleen erg sensueel dus, maar ook nog eens handig voor onze truc. Breng de stain aan, laat het drogen en herhaal het proces. Hierdoor heb je als het ware ‘back-up’ rode lippen indien je lippenstift er af gaat. Een onderbasis dus.

Stap 2: Pak wanneer de stain helemaal is ingedroogd een matchende lipliner en kleur je lippen helemaal in. Ga er vervolgens met je gewenste lippenstift overheen.

Stap 3: Hap nu je lippen af op een WC papiertje.

Stap 4: Vergeet dat transparante poeder op je lippen deppen door een tissue en breng het gewoon direct aan. Wees niet te zuinig!

Stap 5: Breng wederom je liner en je lippenstift aan.

Stap 6: Hap weer netjes af op een papiertje.

Stap 7: Tada! Grandioze lippen die echt stukken langer gaan blijven zitten dan voorheen.

Reageer op artikel:
Dit is dus de échte ultieme truc wanneer je wil dat je lippenstift blijft zitten
Sluiten