Dé highlighter waar modellen zoals Gisele Bündchen en Miranda Kerr bij zweren

Sommige beauty producten zijn zó goed dat ze daarom bekend zijn geworden. Maar er zijn ook geweldige producten waar niet heel veel over gesproken wordt, en dat is best zonde. Iedereen wil toch immers weten welke producten favoriet zijn bij bijvoorbeeld supermodellen? Nu blijkt dat ze allemaal de voorkeur hebben voor één specifieke highlighter. We staan op het punt het geheim van hun prachtige glow te ontdekken:

De make-up artist van veel sterren, Katey Denno, gebruikt altijd dezelfde highlighter. Het gebeurt vaak dat mensen haar opbellen om te vragen hoe het komt dat haar sterren er zo jong uitzien en hoe ze aan hun prachtige glow komen. Gisele Bündchen, Miranda Kerr en Karlie Kloss vinden het product allemaal het einde.

Maar wat is nu precies die highlighter? Het is de Living Luminzer van het merk RMS Beauty. De oprichtster van het merk vertelt dat het haar bestseller is en wanneer ze de make-up doet voor fotoshoots, de modellen altijd vragen of ze de highlighter wilt gebruiken. Voor het beste resultaat raadt ze aan het product aan te brengen op je jukbeenderen, de brug van je neus, je binnenste ooghoeken en een beetje boven je bovenlip (cupidoboogje).

Living Luminzer van RMS Beauty is te koop bij Net-a-Porter.

Reageer op artikel:
Dé highlighter waar modellen zoals Gisele Bündchen en Miranda Kerr bij zweren
Sluiten