Het is zover! Dít zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2021

Jaja de deelnemers zijn bekend en wij stellen ze graag aan je voor. Gisteravond om half 9 werden de kandidaten van een nieuw seizoen Wie Is De Mol bekend gemaakt in het programma Moltalk. Dit nieuwe seizoen is vanaf 2 januari te zien op televisie. Wij vertellen je alles wat we weten over de nieuwe deelnemers.

Heb jij al een verdachte?!

De deelnemers Wie is de Mol 2021

De nieuwe kandidaten van Wie is de Mol moesten ook meteen in actie komen. Dat kan je zien in het onderstaande filmpje. Spannend.

Hoewel we gisteren nog roddels hoorden over een nieuw seizoen Wie is de Mol in Nederland – is het nu bevestigd dat het echt in Tsjechië is opgenomen.

We stellen de kandidaten van Wie is de Mol 2021 graag aan je voor:

1. Charlotte Nijs

Zoals voorspelt doet de nieuwsverslaggeefster Charlotte Nijs mee aan als kandidaat aan Wie is de Mol. Charlotte werkt als verslaggever bij Hart van Nederland, daarbij gaat het vooral over de Politiek.

2. Erik de Zwart

Radio-dj en media-ondernemer, Erik de Zwart leerde zichzelf het radiovak en kwam via de ziekenomroep van het VU Ziekenhuis, Radio Unique en Radio Caroline bij Veronica terecht, waar hij vanaf 1989 de Top 40 op zowel radio als televisie presenteerde.

3. Florentijn Hofman

Beeldend kunstenaar en essayist Florentijn Hofman is de man achter de beroemde en reusachtige ‘Badeend’, een opblaasbaar beeld over consumptie en reproduceerbaarheid, dat de hele wereld overgaat. Daarnaast is hij één van de kandidaten van Wie is de Mol 2021.

4. Joshua Nolet

Joshua Nolet is de zanger van Chef’Special en doet mee als één van de kandidaten van Wie is de Mol. Ze zijn onder andere bekend van de nummers: Amigo, Kaleidoscope en Trouble. De band groeide uit tot een van Nederlands meest populaire live acts en speelde meermaals op Lowlands, Pinkpop en Sziget.

5. Lakshmi Swami

Lakshmi Swami Persaud is artiest, songwriter en theatermaker. Haar pop-noir is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Momenteel tourt ze langs de theaters met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’.

6. Marije Knevel

Marije Knevel is Adjunct-hoofdredacteur bij LINDA.nl. Daarnaast is ze televisiepresentatrice en programmamaakster. Ze doet dit seizoen mee als één van de kandidaten van Wie is de Mol.

7. Remco Veldhuis

Remco Veldhuis is cabaretier, zanger en presentator. Als theatermaker is hij vooral bekend als helft van het duo Veldhuis & Kemper.

8. Renée Fokker

Actrice Renée Fokker vervulde in 2019 de rol van Astrid Holleeder in de voorstelling ‘Judas’ en is momenteel te zien in de film ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’, naar het boek van Daphne Deckers. Ze doet dit seizoen mee als één van de kandidaten van Wie is de Mol.

9. Rocky Hehakaija

Rocky Hehakaija schopte het tot Jong Oranje en verdiende haar sporen in het straatvoetbal. Ze was het enige vrouwelijke lid van Edgar Davids’ Street Legends, het beste straatvoetbalteam ter wereld en de eerste vrouwelijke straatvoetballer in het wereldberoemde voetbalspel FIFA.

10. Splinter Cabot

Splinter Chabot is schrijver, programmamaker en politicoloog. Hij doet dit seizoen mee als één van de kandidaten van Wie is de Mol.

Reageer op artikel:
Het is zover! Dít zijn de kandidaten van Wie is de Mol 2021
Sluiten