Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 12 mrt 2016

De kleine dingen die mannen doen die iedere vrouw gruwelijk hot vindt

Er zijn van die momenten dat je man niets fout kan doen. Van die momenten waar je hart van smelt en je lichaamstemperatuur van stijgt. Van die momenten dat je ogen de vorm van hartjes aannemen. Van die momenten dat je, hoe hard je ook je best doet, de grijns niet van je gezicht krijgt. Hier zijn een paar van die heerlijke momenten wanneer jij weg zwijmelt.

1. Als hij zachtjes je naam zegt

Dé manier om je nekharen overeind te laten staan. Hij zegt waarschijnlijk zo vaak je naam. Maar als hij het zwoel zegt en in een lagere toon, dan is het met een reden. Als hij weet wat hij doet, kijkt hij je intens aan met zijn dromerige ogen.

2. Hij laat zijn handdoek vallen

Meestal gebeurt dit als hij voor de kledingkast staat en hij weet dat jij vanuit het bed naar hem ligt te kijken. Zijn lichaamstaal zegt: adoreer mij. Jouw hoofd zegt: kwijl.

3. Hij pakt je hand vast waar zijn vrienden bij zijn

Hij pakt zo vaak je hand vast, maar als hij het bij zijn vrienden in de buurt doet is het net dat kleine beetje zoeter. Hij zit zich niet druk te maken om zijn mannelijkheid, hij wil gewoon z’n meisjes hand vastpakken.

4. Zijn jas afstaan

De leukste mannen vragen het niet eens, maar doen gewoon hun jas om je heen. Zo koud had je het waarschijnlijk niet eens, maar het feit dat hij dat risico niet eens wilde lopen is om te smelten.

5. Naar dingen vragen waarvan je vergeten was dat je ze verteld had

Er is niets zo sexy als een man die naar je luistert. Al helemaal als je niet doorhad dat hij zat op te letten. Hij kan waarschijnlijk erg genieten van jouw ‘verbaasde doch onder de indruk’ blik.

6. Een zin onderbreken om zijn lippen te likken

Je weet dat jij die lippen wil zijn, probeer het niet te ontkennen. Je bent intussen totaal afgeleid en hebt geen idee meer waar hij het over had. Zoen hem maar gewoon, dat gesprek ben je toch kwijt.

7. Jouw been vastpakken als hij in een stoel zit en jij naast hem komt staan

Hij pakt je stevig, maar toch zachtjes vast en beweegt het kleinste beetje met zijn vingertoppen. Hij heeft zelf vast niet door hoe teder dit aanvoelt, maar jij hebt van top tot teen kippenvel.

8. Vragen of hij je tas kan dragen

Dat het hem niet uitmaakt dat hij wordt gezien met een vrouwentas, alleen zodat jij het niet hoeft mee te zeulen, is zo hot. Zonder gêne maakt hij van jouw behoeftes zijn prioriteit.

9. Ongevraagd iets repareren wat stuk was

Dit is altijd een zwijmelmomentje waard. Met één actie lijkt hij opeens langer, breder en mannelijker. Plotseling hoor je ‘Whatta man’ van En vogue & Salt-N-Peppa in je hoofd afspelen en kun je jouw verliefde blik niet verbergen.

10. Als hij tijd investeert in jouw familie en vrienden

Een man die zijn best doet om goed overweg te kunnen met jouw familie is een blijvertje. Punt.

11. Iets stouts in je oor fluisteren waar veel mensen bij zijn

Het enige waar je nu aan kunt denken is datgene wat hij je toefluisterde. En zijn geniepige grijns maakt het allemaal nog veel erger. Weg concentratie.

Mannen hebben soms niet door hoeveel je de kleine dingen waardeert. Maar het zijn juist de meest minuscule dingen, met de juiste intentie, die je doen zwijmelen. Een man die aandacht schenkt aan de kleine dingen, is een man die ervan geniet om jou te verwennen. En welke vrouw wil dat nou niet?!

LEES OOK: Mannendossier: 11 x hoe wij mannen jullie vrouwen het liefste zien

Reageer op artikel:
De kleine dingen die mannen doen die iedere vrouw gruwelijk hot vindt
Sluiten