Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 26 aug 2018

Wij kunnen niet wachten! Dit weten we tot nu toe over de Disney remake van De Kleine Zeemeermin

Ben jij ook zo’n fan van de remake van Belle en het Beest? We weten al een tijdje dat de kans heel groot is dat er een live action remake wordt gemaakt van De Kleine Zeemeermin. Inmiddels wordt er al gespeculeerd over de acteurs en wij hebben de feiten even voor je op een rij gezet.

De rol van Ariël

Schrik niet, in 1989 kwam De Kleine Zeemeermin al uit en dat klinkt als heel lang geleden. We zijn toe aan een Disney remake, maar wie moet de rol van Ariël vertolken? Er gaan geruchten rond dat Zendaya is gevraagd voor de rol van Ariël.

Het gerucht werd gedeeld door That Hashtag Show die dit van een inside bron bij Disney hebben gehoord. Tot nu toe blijven zowel Zendaya als Disney het stellig ontkennen. Wij hopen dat het wel zo is want wauw hoe leuk is deze meid?

Je favo liedjes

De live action film zal in ieder geval goed worden voorzien van onze favoriete liedjes. Daarnaast zullen er ook nieuwe liedjes worden toegevoegd aan de remake door niemand minder dan Alan Menken (die ook de originele soundtrack schreef).

We hopen dat er heel snel een bericht komt vanuit Disney om te bevestigen dat de opnames zijn begonnen. Hoe eerder hoe beter want wij willen deze remake hoe dan ook toevoegen aan onze top 10 favo films ooit.

Reageer op artikel:
Wij kunnen niet wachten! Dit weten we tot nu toe over de Disney remake van De Kleine Zeemeermin
Sluiten