Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 5 okt 2017

De laatste 24 dagen tot de kerst worden smullen geblazen met deze kaas adventskalender

Alles wordt een stuk lekkerder met een flinke dosis kaas. Of het nu gaat om een saaie boterham, pasta of een borrelhapje. Zelfs de laatste 24 dagen tot Kerstmis worden heerlijk. Want met deze adventskalender heb je iedere dag een goede reden om een blokje kaas op te smikkelen. Niet dat je een reden hoeft te hebben om kaas te eten, maar gewoon voor het idee.

Aftellen tot Kerstmis wordt ineens een stuk leuker als er iedere dag iets kleins op je staat de wachten, toch? Eerder lieten we al weten dat Disney-fans hun hart op kunnen halen met een Disney-adventskalender en dat de drankorgeltjes onder ons af kunnen tellen met iedere dag een flesje prosecco. Dit keer komen de kaaslovers onder ons aan hun trekken.

Kaas adventskalender

De adventskalender telt 24 blokjes kaas in vijf verschillende soorten: Jarlsberg, Applewood, oude cheddar, rode leicester kaas en Wensleydale met bessen. Het is dus iedere dag spannend welke kaassoort er achter het luikje ligt. Ieder blokje is ook nog eens fancy verpakt, dus dat maakt het nóg leuker dan het al is.

De verrukkelijke kaaskalender kost ongeveer 12 euro maar is tot nu toe alleen in Engeland verkrijgbaar. Maar niet getreurd, de makers hebben beloofd dat de adventskalender snel naar de rest van Europa komt. En belofte maakt schuld, right?

Misschien vind je dit ook wel het proberen waard: Speciaal voor kaaslovers: Er bestaat nu thee met een laagje schuimende kaas

Reageer op artikel:
De laatste 24 dagen tot de kerst worden smullen geblazen met deze kaas adventskalender
Sluiten