Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Zien: Paul de Leeuw krijgt ‘black out’ tijdens interview en Adele laat zien hoe zij haar favoriete snack eet

Gister was het interview met Adele in het programma Busje Komt Zo te zien. Toch ging niet helemaal zoals Paul de Leeuw had gehoopt.. De regels van het management van de wereldster waren een stuk scherper dan de vorige keer waardoor Paul het interview niet helemaal kon doen zoals hij zelf wilde. Maar gelukkig gaan Paul en Adele al heel lang terug, dus het was een eigenlijk een gesprek tussen twee ‘oude vrienden’.

Wel was Paul zó zenuwachtig, dat hij een ‘black-out’ kreeg.

In gesprek met Adele

Adele en Paul de Leeuw gaan, zoals eerder gezegd, al een hele tijd terug. Zo was ze in 2012 al te zien in zijn programma Mooi! Weer de Leeuw, waar ze haar eerste optreden in Nederland deed. De zangeres was toen nog erg jong en zij en Paul konden het uitstekend vinden samen. Beiden houden erg van grappen en droge, grove humor.

Oude vrienden

Zes jaar geleden spraken Paul de Leeuw en de zangeres elkaar wederom. De chemie tussen de twee was niet anders en ook dit was een gezellig en persoonlijk interview, ook al was het in een hele andere setting dan in zijn eigen programma.

Adele is nog steeds.. dezelfde Adele

Oke, nu terug naar het programma Busje komt zo. Het blijkt dat Paul bepaalde vragen niet mocht stellen, omdat een andere journalist ‘té ver’ was gegaan. Paul is daarom ontzettend zenuwachtig en krijgt naar eigen zeggen zelfs een ‘black-out’ tijdens het gesprek. Gelukkig lijkt Adele onveranderd en stelt ze Paul dan ook gerust.

Huh? NPO knoeit met uitzending van ‘Adele: One Night Only’

Paul vertelt:‘Nee, ik ben zo nerveus om je na zes jaar weer te zien. Ik ben de laatste 48 uur steeds van klimaat aan het veranderen’. Het management had Paul verboden om over persoonlijke onderwerpen te praten, maar de zangeres vertelt uiteindelijk zelf over haar album, de liefde en haar scheiding.

Britse snack

Dat twee goed met elkaar overweg kunnen, blijkt wel uit de ‘onzinnige’ gesprekken die ze samen hebben. Ook laat Adele zien hoe zij haar favoriete snack, garnalencockail-chips met worcestersaus, eet:

Heb je de uitzending gemist? Het hele interview is terug te kijken via NPO Start.

Adele herenigd met oude vriend Paul de Leeuw voor een interview

Reageer op artikel:
Zien: Paul de Leeuw krijgt ‘black out’ tijdens interview en Adele laat zien hoe zij haar favoriete snack eet
Sluiten