Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Food 22 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De leukste kerstcadeaus voor snackfans (frikandel-hangers voor in de boom?!)

Het cadeauseizoen is weer geopend! En of het nou voor je aan-popcorn-verslaafde-broer is, voor je hamburgerliefhebbende vriendin of voor je door frituursnacks-geobsedeerde huisgenoot: cadeaus voor snackfans komen altijd van pas.

Wij gieten ze voor je in een lijstje.

Meer cadeaugidsen van Culy: de leukste cadeaus voor croissant-fans, en de leukste cadeaus voor wijnliefhebbers (van puzzel tot proeverij!).

7 x cadeaus voor snackfans

1. Worstenbroodjes doe-het-thuis-pakket

Bij Crisp verkopen ze een leuk pakket om zelf de beroemde Brabantse worstenbroodjes te maken. Met een boterig deeg en kruidige gehaktstaven ga je zelf aan de slag, de instructies erbij geleverd. Da’s nog eens een gezellig cadeau!

> Het Worstenbroodjes doe-het-thuis-pakket kost € 12,49 en is te bestellen via Crisp.

2. Hamburger T-shirt

De laatste jaren stuiten we steeds meer op met food bedrukte kledinglijnen. De parels vinden we dan vaak op Etsy. Dit shirt vinden we bijvoorbeeld een heerlijk stoer exemplaar met een striptekening van een hamburger. Draag dit op je eerste date en je verovert meteen harten.

> Het Big Cahuna Hamburger shirt kost € 21,27 en is te koop via Etsy

Bron:

3. The Joy of Snacks

Snacken is een manier van leven! Dat vinden niet alleen wij, maar ook auteur Laura Goodman. Zij besloot zelfs om er een boek over te schrijven. ‘The Joy of Snacks’ is een ode aan de snackmomenten des levens, inclusief Laura’s favoriete snackrecepten.

> The Joy of Snacks kost € 19,00 en is te koop via Urban Outfitters

Bron:

4. Popcornsokken

Bij HEMA weten ze al langer hoe goed snacks zich lenen als print voor boxershorts, schriften of wat anders. Kijk maar naar deze popcornsokken, die toch gewoon sméken om een gezellige filmavond?

> De popcornsokken van HEMA kosten € 9,25 voor 2 paar en zijn (online) te koop bij HEMA

Bron:

5. Frikandel speciaal kersthanger

Stikjaloers zijn we, op mensen wiens kerstboom een winkel van Vondels zou kunnen zijn. Vondels heeft namelijk al jaren de tofste kerstornamenten waarbij ‘hoe willekeuriger hoe beter’ het motto lijkt te zijn.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ook snacks een deel van hun collectie vormen. Deze frikandel speciaal kersthanger bijvoorbeeld, maar ook eentje met een snackmuur, een friteuse of een kaassoufflé. Goals.

> De frikandel speciaal kersthanger van Vondels kost € 15,95 en is te koop via De Bijenkorf

Bron:

6. Zoutstrooier in de vorm van een hamburger

Hamburgerparty gepland? Ga even helemaal op in het thema en schaf deze zout- en peperstrooiers in de vorm van hamburgers aan. Of je doet ze cadeau natuurlijk, aan je favoriete snackfans.

> De 2-delige zout- en peperstrooiers kosten € 14,95 en zijn te koop via De Bijenkorf

Bron:

7. Fish ‘n Chips print voor aan de muur

Iets cadeau krijgen om aan de muur te hangen is altijd fijn en ook wat dat betreft is Etsy een klein walhalla. FoxAndVelvet heeft een toffe met fish & chips, perfect voor alle liefhebbers van de typisch Britse snack.

> De fish & chips print van FoxAndVelvet kost € 26,08 (kleinste formaat) en is online te bestellen via Etsy

Bron:
Reageer op artikel:
De leukste kerstcadeaus voor snackfans (frikandel-hangers voor in de boom?!)
Sluiten