Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 23 mei 2015

De leukste manieren om het goed te maken na een ruzie met je lover

Bah, je haat ruzie. Zeker wanneer je loopt te snauwen tegen je geliefde. Soms is het terecht, soms is het onterecht, maar er komt een moment waarop je besluit dat je geen zin meer hebt in ruzie. Het is nu wel weer mooi geweest. De vraag is dan alleen, wat doe je na de grote 'sorry'?. De sfeer is altijd toch nog een beetje gespannen en dat kan maar op een paar manieren worden opgelost:

Iets voor hem doen waar je hem heel blij mee maakt

Er even van uitgaande dat jij hier degene bent geweest die sorry moest zeggen. Je man is nog steeds een beetje knorrig en dat wil je natuurlijk snel verhelpen. Wat dan? Misschien kunnen jullie samen naar zijn favoriete serie kijken (want hij probeert je nu al weken over te halen om ook Game of Thrones te gaan kijken) of je maakt zijn favoriete lasagne voor hem. Maak het vooral niet te moeilijk en laat het kleine gebaar het grote werk doen.

Een ijsje gaan halen

De keuze die je moet maken uit alle smaken zorgt er al voor dat je de ruzie vergeet. En ijs maakt iedereen blij. Right?

Anderen ruzie zien maken

We know, het klinkt een beetje fout. Maar de mens is nu eenmaal zo gemaakt dat we onze eigen levens vergelijken met die van anderen. Wanneer je anderen ruzie ziet maken, zie je ineens weer in dat jullie waarschijnlijk een nutteloze discussie aan het voeren waren (of dat jullie nooit zo willen eindigen als die andere twee, hence het goedmaken).

Make-up seks

Ohw yeah, de make-up seks. Wat is er nu beter dan make-up seks? Het is niet voor niets een begrip. Soms vragen we ons af of we niet expres ruzie zoeken om daarna over te gaan op een goeie stoeipartij. Ach, en waarom ook niet..

Reageer op artikel:
De leukste manieren om het goed te maken na een ruzie met je lover
Sluiten