De liptechniek die heel Instagram overneemt

Gister plaatsten we een artikel over volle billen die dé nieuwe trend zijn.  Daarvoor hadden we het al over de wenkbrauw die niet meer dun hoeft te zijn. En nu neemt de volle lip de regie in handen. Het maakt tegenwoordig niet meer uit of je dunne lippen hebt of normaal, met cupidoboog of zonder, je mag het namelijk faken met een lipliner.

Die lipliner dien je anders te gebruiken dan je gewend bent. Het gaat verder dan alleen een lijntje zetten buiten je eigen liplijn. Kylie Jenner haalt er al wekenlang de kranten mee en ook op Instagram nemen de volle lippen selfies iedere dag aanzienlijk toe. Dit is de liptechniek die je lippen er voller dan ooit zal laten uitzien en je selfies naar een next level zal tillen.

Hoe doe je het zelf?

Teken met een lippotlood een lijn om je lippen. Je kunt er zelf voor kiezen om precies over je eigen liplijn heen te gaan of iets te overdrijven en ‘m net daarbuiten zetten. Vervolgens maak je strepen op je lippen zoals je hieronder kunt zien. Deze veeg je niet uit. Ga er daarna overheen met een iets lichtere gloss of lipstick en voila.

Reageer op artikel:
De liptechniek die heel Instagram overneemt
Sluiten