Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 20 okt 2020

WIDM nieuws: zal dit de locatie zijn van het nieuwe seizoen 21 WIDM?

Eerder deze maand werd er bekendgemaakt dat seizoen 21 van WIDM officieel doorgaat en dat de productie al in gang is gezet. Mocht je die bekendmaking hebben gemist, dít is de startdatum van seizoen 21 WIDM. Dat we kunnen beginnen met aftellen is natuurlijk leuk, maar we bleven met een grote vraag zitten. Waar zal het seizoen plaatsvinden in deze lastige coronatijd?

Na een tip van vakantiegangers, lijkt de locatie van seizoen 21 WIDM bekend. Oeps.

De locatie van seizoen 21 WIDM

Oplettende vakantiegangers kwamen ongeveer drie weken geleden WIDM-bordjes tegen in een bos in Tsjechië. Het lijkt er dus op alsof er een spel van WIDM heet plaatsgevonden op die plek.

De foto’s hiervan hebben ze doorgestuurd naar Shownieuws en zo is het nieuws de wereld in gekomen. We verwachten seizoen 21 van WIDM in het begin van 2021. Dat de opnames nu gebeuren zou dus helemaal niet zo gek zijn …

Coronamaatregelen

Het is nog lastig om te bepalen of dit de echte locatie gaat worden voor seizoen 21 van WIDM. Tsjechië is namelijk al sinds 22 september 2020 een ‘oranje’ gebied volgens de coronamaatregelen. Alleen noodzakelijke reizen zijn dan toegestaan.

Ook heeft Tsjechië op het moment de meeste coronabesmettingen in Europa. Daarnaast weten we ook niet wanneer het seizoen is opgenomen. Misschien is dit wel al veel eerder gebeurd.

De geruchten gaan wel rond dat de productie van het programma al in gang zijn gezet. Dit blijkt uit de afwezigheid van Rik van der Westelaken bij de Gouden Televizierring Gala in Amsterdam afgelopen maand.

Jubileumseizoen 20 WIDM

Het huidige seizoen is nog in volle gang. Aankomende zaterdag 24 oktober 2020 zal de finale plaatsvinden. Het wordt nog spannend wie de mol is van dit seizoen. Het lijkt te draaien om Jeroen of Nikkie als mol van het 20ste seizoen van WIDM.

Ben jij er al achter wie de mol is? Lees hier nog eens álle hints van de laatste aflevering WIDM 2020 het jubileumseizoen. Daarnaast kan je ook de hints speciaal voor Nikkie als de mol doornemen: WIDM recap: álle hints die naar Nikkie leiden als de mol van dit seizoen.

Reageer op artikel:
WIDM nieuws: zal dit de locatie zijn van het nieuwe seizoen 21 WIDM?
Sluiten