Zó creëer je de amazing look van Blake Lively

Blake Lively ziet er altijd stunning uit. Zo ook tijdens de première van de film The Age of Adaline waar ze verscheen in een prachtige rode jurk van Monique Lhuillier.

Haar prachtige glamour jurk en old school Hollywood krullen trokken alle aandacht, waardoor haar make-up rustig kon worden gehouden. Wil je deze prachtige look namaken? Wij hebben het stappenplan voor je dankzij make-up artist Elaine Offers. Zij maakte de look met producten van L’Oreal.

  1. Als basis werd de RevitaLift Miracle Blur gebruikt. Deze basis maakt alle oneffenheden in de huid glad en zorgt ervoor dat de foundation beter blijft zitten.
  2. Daaroverheen is de Infallible Pro-Matte Foundation in de kleur Sun Beige aangebracht.
  3. Op de jukbeenderen en in de binnenste ooghoeken is de Magic Lumi Highlighter gebruikt. Dit zorgt voor een mooie subtiele glans.
  4. Op het bewegend ooglid werden de middelste kleuren van het Colour Riche La Palette Nude gebruikt. De donkerbruine kleuren zijn gebruikt in de arcadeboog en in de buitenste ooghoeken.
  5. Om de ogen nog net iets meer aan te zetten is er een zwarte eyeliner gebruikt langs de wimperrand.
  6. Op de waterlijn werd de Infallible Silkissime Eyeliner in de kleur Highlighter aangebracht voor een extra glamourous effect.
  7. En natuurlijk kan de mascara niet ontbreken. Hiervoor werden er meerdere lagen van de Voluminous Mascara aangebracht.
  8. Voor de zachtrose kleur lippenstift werd de Infallible Lipliner in de kleur Coral gemixt met de Colour Riche Balm Pop in de kleur Bold Blush.
Reageer op artikel:
Zó creëer je de amazing look van Blake Lively
Sluiten