Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 1 augustus 2018

Hallo allemaal! De Luizenmoeder is op zoek naar figuranten en dat is écht iets voor jou

‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent.’ Als je dit niet meer kunt horen zonder aan De Luizenmoeder te denken ben je waarschijnlijk één van de drie miljoen kijkers die wekelijks aan de buis zat gekluisterd. Het programma is op zoek naar figuranten en dat zou zomaar jij kunnen zijn.

Als doorgewinterde Luizenmoeder-fan (want wie vindt dit nou niet grappig?) zou jij een gat in de lucht springen als je jezelf in deze serie voorbij ziet komen op TV. Dat kan.

Casting voor De Luizenmoeder

Er komt een tweede seizoen (yes!) en jij kunt daar in meespelen. Het castingbureau Suus Casting heeft een oproep geplaatst en zoekt figuranten voor De Luizenmoeder. Het gaat om zowel kinderen als volwassenen, en die laatste groep maakt de meeste kans op een plekje in het programma.

Draaidagen

De opnames van het nieuwe seizoen vinden plaats in oktober en november. Draaidagen duren van 08:00 tot 18:00 en als volwassen krijg je daar 30 euro voor. Het kan trouwens ook zijn dat je maar een paar uur op de set in Mijdrecht hoeft te zijn en dat is al helemaal chill.

Reageer op artikel:
Hallo allemaal! De Luizenmoeder is op zoek naar figuranten en dat is écht iets voor jou
Sluiten