Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 november 2017

De maan is in Kreeft en daarom heb je geen zin om dit weekend de deur uit te gaan

Dit weekend liever een chillsessie op de bank dan een girls night out in de club? Dat je nu even helemaal nergens zin in hebt, is heel begrijpelijk. De maan staat namelijk in Kreeft en dat betekent dat je lusteloosheid dit keer eens niet de schuld is van het maandelijkse feestje dat iedere vrouw heeft.

Als je ineens om de kleinste en raarste dingen de tranen in je ogen voelt, dan weet je alweer hoe laat het is. Of in ieder geval, welke dag van de maand het is. Blame it on je ongesteldheid. Maar voor deze maand we een andere zondebok gevonden.

De maan is in Kreeft

De maan beweegt de komende dagen in het sterrenbeeld Kreeft en dat ga je ongetwijfeld merken. Zo heb je misschien een beetje FOMO-trekjes deze dagen en omring je je liever in een vertrouwde omgeving met fijne mensen. Even geen onbekende plekken en mensen waar je je niet zo op je gemak voelt deze periode.

Ga bijvoorbeeld lekker die serie bekijken die je al zo lang wilt zien. Of probeer een nieuw recept uit en eet vervolgens lekker alles in je eentje op. Of je nodigt je beste vriendin uit om lekker te gaan hangen. Want met haar in de buurt maakt het helemaal niet uit hoe je je voelt of gedraagt.

En oh ja, geen paniek, want de maan zit over drie dagen alweer ergens anders te buurten. Kun je dan die ene nieuwe club gaan testen met je beste vriendinnen. Of naar die ene borrel gaan waar je niemand kent.

En om je chillsessie helemaal compleet te maken: Cute! Primark heeft fijne warme Disney dekens mét capuchon

Reageer op artikel:
De maan is in Kreeft en daarom heb je geen zin om dit weekend de deur uit te gaan
Sluiten