Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 12 nov 2016

De manier waarop je de wc-rol ophangt zegt meer over je dan je denkt

We hebben allemaal wc-papier nodig en daarom kopen we het logischerwijs ook. De kans is groot dat je de wc-rol dan ook zonder te denken ophangt. Maar de manier hóe je 'm ophangt zegt meer over je dan je denkt

Liever laid-back of een streber?

Dr. Gilda Carle, een relatie expert ontwikkelde de ´Toilet Paper Personality Test´ waaraan maar liefst 2000 mannen en vrouwen meededen. Allemaal waren ze tussen de 18-75 jaar oud. In de test vroeg ze bijvoorbeeld vragen met betrekking om assertiviteit en andere typerende gedragingen bij bepaalde karakters.

Als je het wc-papiertje naar voren hangt, dan is de kans groot dat je dominant bent in relaties, een snelle geest hebt en een streber bent. Je geniet er ook ontzettend van als dingen georganiseerd zijn, en daar hoort ook een wc-rol bij.

Hangt het eerste wc-papiertje achter? Dan ben je eerder meegaand in een relatie, laid-back en betrouwbaar. Ook prima eigenschappen als je het ons vraagt.

De wc-rol met het velletje naar voren hangen

Maakt het je geen klap uit of ´ie voor of achter hangt en betrap je nu jezelf erop dat je het niet eens weet? Of de wc-rol elke keer anders hangt? Dan ben je conflictmijdend, flexibel en heb je geen moeite met nieuwe situaties.

Hoe het heurt

De wc-rol hoort éigenlijk met het eerste wc-papiertje voor te hangen, zoals te zien is op de foto. En eerlijk gezegd staat dat ook net een stukje chiquer. Al is een wc misschien niet de meest geschikte plek voor chique dingen?

P.S.: Check vanaf nu altijd even hoe de wc-rol hangt bij je nieuwe crush. Dan weet je direct of ´ie dominant of meegaand is in een relatie. Bést fijn om te weten.

Rug aan rug liggen is misschien fijn voor je nachtrust, maar voor je relatie?
Wat? De manier waarop je slaapt beïnvloedt je relatie

Reageer op artikel:
De manier waarop je de wc-rol ophangt zegt meer over je dan je denkt
Sluiten