Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 27 jun 2016

De manier waarop je je wekker zet zegt dít over je persoonlijkheid

We brengen een groot deel van ons leven slapend door. Dat we er allemaal dol op zijn staat als een paal boven water. Maar dat de manier waarop je wakker wordt ook iets zegt over je persoonlijkheid? Het is waar. Check maar snel wat jouw wekkergedrag over jou zegt:

Type 1: Ideale tijd

Hey hallo health freak. Je hebt verschillende artikelen gelezen over wat de ideale tijd is om op te staan. Of misschien heb je zelfs wel zo´n horloge wat jou wekt op de meest geschikte tijd. Vriendinnen vinden het misschien een beetje vreemd, maar voor jou is het niet meer dan normaal om één te zijn met je body & soul.

Type 2: Snooze koningin

Als snooze koningin heb je een afwijkende toon in je karakter. Je wilt namelijk nog niet de realiteit onder ogen komen dat je eruit moet. En je vertelt je zelf dat je nog echt wel even kunt doorslapen. En dit doe je elke dag weer want de realiteit onder ogen komen is niet je favo ding.

Type 3: Klok vooruit zetter

Als jij de klok vooruit zet geloof je nogal in een mind fuck. Daarom zet je je klok gerust vijftien minuten vooruit zodat je denkt dat het later is. En dan lijkt het altijd alsof je te laat bent, maar ben je toch niet te laat. Een soort van zelfbeloningssysteem.

Type 4: De veel te vroege vogel

Je bent een ontzettende perfectionist. Je zet gerust anderhalf uur voor tijd je wekker zodat je alles tot in de puntjes kunt afmaken. Dit gaat niet alleen om je haar maar ook om het feit dat je dan rustig je dag kan beginnen en ook je bed nog kan opmaken.

Type 5: Ongelooflijk irritant wekkergeluid

Je bent traditioneel. Jij gelooft niet in lekker opstaan met een zen muziekje. Je vindt dat wakker worden nou eenmaal hard en duidelijk moet zijn. Je krijgt dan ook regelmatig commentaar van logees dat die BEEP als wekker echt anders moet. Jij vindt van niet, een wekker is een wekker.

Type 6: Meerdere alarmklokken

Je maakt je nogal snel zorgen dat je niet wakker wordt in de ochtend. En daarom ben je staat om meerdere alarmen te zetten. Just to be sure. Je bent een persoon dat voor veiligheid kiest en het alles behalve leuk vindt als je dag anders loopt dan gepland.

Type 7: Als je lover je wekker is

Oeps, je bent (een beetje) afhankelijk. Je vindt het zalig als je vriend je wakker maakt en je gaat er ook vanuit dat hij dat elke dag doet. Je ziet het eigenlijk niet als je eigen zorg maar vooral als zíjn zorg. Prinsessengedrag misschien?

Type 8: Je hebt géén alarm

Je vertrouwt helemaal op je eigen lichaam en vindt het daarom niet nodig om een wekker te zetten. Je wordt immers elke dag om 08:00 wakker dus waarom zou je een wekker zetten? Of heeft dit stiekem te maken met het feit dat je de luxe hebt dat je nergens wakker voor hoeft te worden? Hoe je het ook went of keert, mensen vinden je laid back.

LEES OOK: Dit is waarom mensen die laat gaan slapen het succesvolst zijn in het leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De manier waarop je je wekker zet zegt dít over je persoonlijkheid
Sluiten