De manier waarop jij je tampon bewaart zegt meer over je dan je denkt

Of het al niet erg genoeg is dat we elke maand een shark week hebben met de buikpijn, rugpijn, het ongemakkelijke gevoel én de stemmingswisselingen is er nog een 'probleem' wat maandelijks terug komt. Waar bewaar je je tampon en hoe kan je zo subtiel mogelijk deze meesmokkelen in de toilet.

Je ziet het misschien wel in je vriendinnengroep. De één heeft haar bloedobserberende wapens in tijd van oorlog in een keurig etuitje in haar handtas. Terwijl de ander tientallen los in haar tas gooit. Weer een ander heeft er altijd ééntje in haar broekzak zitten. Gek genoeg zegt de manier waarop jij je tampons bewaart meer over je persoonlijkheid dan je denkt:

In een speciaal etuitje: de dame

Het is wel wat je als laatste in je hoofd haalt, je tampons of maandverband out in the open in je handtas. Je bent namelijk een keurige dame en je vindt dat je dit soort zaken uiterst discreet moet benaderen. Het zal je nooit of te nimmer gebeuren dat je tampons uit je tas vallen op een openbare plek.

Overal en nergens: de onbezorgde chaoot

Of je nou wel of niet ongesteld bent, je weet eigenlijk nooit of je tampons bij je hebt. Maar eigenlijk vind je er altijd wel een verdwaalde in je tas of jas. Meestal gooi je er maar gewoon een doosje tampons in en uiteindelijk zwerven de tampons maandenlang door je tas.

In je broekzak: de zelfverzekerde droogkloot

Zodra je naar het toilet gaat doe je er eentje in je broekzak. Eigenlijk heb je er altijd wel eentje in je broekzak als je in je periode zit. Het maakt je helemaal niets uit als een ander toevallig opmerkt dat er een kogelvormig voorwerp in je broekzak zit. Zelfs als een man het zou vragen zou je je daar niet druk over maken. Je hebt het nodig, toch?!

In je schoen: de voorbereide slimmerik

007 zou prima achter je naam staan. Als je ze daar bewaart weet je namelijk zeker dat je ze niet kwijt raakt én niemand heeft door dat jij daar ze daar verstopt. Pas echter wel op als je na een avondje stappen bij een jongen belandt en hij nietsvermoedend je schoenen uittrekt.. Al lijkt het ons sterk dat je een one night stand de rode zee laat bevaren.

In je hand: de echte feminist

Je gaat echt niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Bovendien vind je het überhaupt nogal achterhaald om zo geheimzinnig te doen over moeder natuur. Elke vrouw menstrueert en jij wilt alleen maar benadrukken dat het inderdaad doodgewoon is. Je neemt een tampon mee in je hand. En als iemand vraagt wat je in je hand hebt zal je ze dat wel eens even haarfijn uitleggen.

LEES OOK: 12 x alles dat je mag doen als je ongesteld bent

Reageer op artikel:
De manier waarop jij je tampon bewaart zegt meer over je dan je denkt
Sluiten