Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 16 mrt 2017

De mannen uit Temptation Island zijn vreemdgegaan: dit is wat er is gebeurd en met wie

Gister vertelden we je welke koppels aan het einde van het programma bij elkaar zouden blijven en welke niet. We wisten al dat de vrouwen over de schreef zullen gaan, in de Nederlandse aflevering die vanavond uitgezonden wordt. Maar de Belgen lopen vooruit en daar hebben de mannen de beelden van hun vrouwen gisteravond bekeken en dat was voor hun het startsein om he-le-maal los te gaan.

De mannen hielden zich tot nu toe goed in. Behalve het slipjesincident van Niels en Parastoo gebeurde er eigenlijk heel weinig. Natuurlijk zijn er wel wat beelden geweest waarvan de anderen dachten ‘oei’ maar echt over de schreef gaan? Dat deden onze mannen eigenlijk niet. Terwijl ze toch allemaal wel een favoriete vrouw hadden in het huis.

Tot de vrouwen besloten los te gaan. Het zoenen van drie vrouwen, het sneaky gedrag van Lisa, en het kleffe gedoe van Lize en Ken, het maakte nogal wat los bij de mannen. Gisteravond konden we zien hoe kwaad ze werden.

Merijn die oh-zo-braaf was in het huis gaat door het lint als hij ziet hoé sneaky Lisa zich heeft gedragen. ‘En dan zegt ze dat ik sneaky ben! Voor de echte camera’s doet ze lief, maar die verborgen beelden zijn helemaal anders. Daar word ik helemaal lijp van! Ik vind dat fucking dom. Ik moet dat eens flikken. Ik heb een fucking sneaky bitch daar lopen.’

En dan zien de mannen de beelden van Jolien, Lize en Lisa die aan het zoenen zijn. Eerst klinkt er wat gelach, maar dan zie je langzaam dat de mannen het slecht trekken. ‘Achterlijke kutwijven!’ roept Jeffie. ‘Is dat nu om de gasten op te geilen of voor zichzelf, geen idee.’

Temptation Island 2: de mannen gaan vreemd

Daarna ziet Jefferson ook nog beelden waarbij er geen afstand meer is tussen Lize en Ken. Ken is verliefd geworden op Lize en wil haar veroveren. ‘Het bedje is gespreid, ik zou het met veel plezier met Lize delen. Ik denk dat er dan wat meer van komt dan steun.’ Jeffie: ‘Ik ben echt een piece of shit. Da’s daar gewoon een relatie, ik ben totaal niet van tel. Ik moet haar echt niet meer zien. Totaal geen respect!’

Als de mannen terugkeren naar hun resort probeert Jeffie Lize nog trouw te blijven maar Natasja gooit alles in de strijd. En ja hoor, Jeffie verliest. We zien beelden van Natasja die likt aan een ijsblokje in Jeffie’s mond. Vervolgens knoopt hij haar t-shirt los en hangen ze dicht tegen elkaar aan in het zwembad, lip op lip.

Merijn doet précies hetzelfde met Pommeline. Hij wil haar. En ja hoor, ook zij zoenen. Herbert doet er nog een schepje bovenop, want die duikt met Saartje in een badkamer en daar komen sensuele geluiden vandaan..

Reageer op artikel:
De mannen uit Temptation Island zijn vreemdgegaan: dit is wat er is gebeurd en met wie
Sluiten