De meest betoverende oogmake-up die we voorbij zagen komen op de NYFW

NYFW, en een enorme hoeveelheid inspiratie qua make-up. Zo kunnen we ons hart ophalen aan de eindeloze hoeveelheden oogmake-up varianten. Werkelijk alles kwam voorbij en niets was minder mooi. Helaas is niet alles even draagbaar, but a girl can dream:

De subtiele smokey eye
De subtiele smokey eye kwam voorbij in verschillende kleuren. Of je nu voor perziktinten gaat of liever voor zwart, de NYFW heeft ons in ieder geval laten zien dat je van werkelijk iedere kleur een smokey eye kan maken.

Metallics
De metallics waren misschien nog wel het meest in trek deze NYFW. Donker of licht, iedere variant is mogelijk. En dat begrepen de celebrities ook, aangezien er een behoorlijk aantal met de metalliclook werden gespot op de rode loper.

3D effecten
Bij de 3D effecten ging het om de kleine details rondom de ogen. Enkel bij close up was te zien hoe fantastisch de modellen er stiekem uitzagen. Kleine kristallen, dauwdruppels op de wimpers, nagelcaviaar (ja, echt), en wilde wimpers. Misschien niet ideaal voor in het echte leven, maar betoverend voor op de catwalk.

Grafische rockchicks
Eindeloze hoeveelheden modellen werden deze NYFW de catwalk opgestuurd als rebelse rockchicks. En dat allemaal met behulp van (hoe kan het ook anders) zwarte eyeliner. Of je nu voor een wilde of juist voor de grafische look gaat, het staat hoe dan ook heerlijk stoer.

Reageer op artikel:
De meest betoverende oogmake-up die we voorbij zagen komen op de NYFW
Sluiten