Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 dec 2014

De meest hilarische beauty tweets van dit jaar

Beauty is overal, zo ook op Twitter. Lees en lach mee met de meest hilarische beauty tweets van dit jaar:

Model Chrissy Teigen tweet de wereld in dat ze maar al te graag punten spaart van haar favoriete parfumerie, Sephora: ‘Ik spaar Sephora punten alsof ze me extra dagen opleveren wanneer ik op mijn sterfbed lig.’

Actrice Hannah Simone (bekend van New Girl) is het niet eens met het feit dat je, als je net een pony hebt laten knippen, wordt vergeleken met celebs die niks op je lijken: ‘Taylor Swift en ik zijn een identieke tweeling’, grapt de actrice sarcastisch.

Anna Kendrick is een ware daredevil door ‘maar’ SPF 20 te dragen: ‘Ik draag SPF 20 vandaag. Het gevaar is opwindend.’

Zus van Beyoncé, Solange Knowles, laat merken hoe ad rem ze is door te reageren op iemand die vraagt waarom ze zo egocentrisch is: ‘Omdat.. ik van mijn ogen en mijn kuitspieren houd.’

Lena Dunham geeft laat op de avond goed advies over wenkbrauwen: ‘Was je make-up van je gezicht voordat je naar bed gaat, maar houd je wenkbrauwen strong, meid. Je weet nooit wat er in de nacht kan gebeuren.’

Reageer op artikel:
De meest hilarische beauty tweets van dit jaar
Sluiten