Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 4 nov 2015

De meest mooie en handige opbergmethodes voor ál je kleding

Vrouwen en kleding, een dodelijke combinatie. We kopen gerust elke week meerdere nieuwe kledingstukken en onze schoenencollectie is ondertussen ontelbaar geworden. En dan hebben we het nog niet eens over al onze accessoires. Al dit moois verdient een mooi plekje. Daarom laten we je de leukste kledingkasten en opbergmethodes zien. Inspiratie gegarandeerd:

1. Vakjes voor je mooiste juweeltjes

We verzamelen allemaal de mooiste juweeltjes. Helaas bergen we ze niet altijd allemaal even mooi op. Vaak belanden ze allemaal in één grote hoop in een doos. Het is zacht gezegd irritant te noemen als je er eentje zoekt en ‘mniet kan vinden. En dan hebben we het nog niet eens over het in de knoop raken. Met deze inrichting schitteren ze meer dan ooit te voren en heb je zo te pakken wat je zocht, zonder moeite.

2. Je kleding is onderdeel van je interieur

Waarom zou je in hemelsnaam al je kleding verstoppen achter dichte deuren als zulke prachtige items zijn? Zoals op de foto ook zichtbaar is, kan je door middel van een kast een scheiding maken tussen jouw kleding en die van vriendlief. Wedden dat hij het prima vindt dat al je kleding zichtbaar is in deze industriële stijl?

3. Fancy kledingrek op wieltjes

Wij zijn helemaal fan van dit rek. Je kan je favoriete items ophangen die iedereen kan bewonderen. Op de plankjes kan je mooie tijdschriften, vaasjes, kaarsen en andere eye catchers plaatsen. Het allerleukste is nog dat dit rek op wieltjes is. Zo kun je blijven spelen met je ruimte.

4. Je lingerie in setjes ordenen

Veel vrouwen maken zich er schuldig aan. Al hun lingerie op één hoop in de kast gooien. Maar zo ben je vast wel eens een setje kwijt. Met deze vakjes kan je de bijpassende string bij de bh leggen. Het is niet alleen handig maar je wordt ook elke keer weer blij als je de lade open trekt.

5. We all love PAX Ikea

Mensen hebben nog wel eens commentaar op IKEA. Zo zou het allemaal massa zijn en niet stylish. Maar, wij hebben nog geen andere variant gevonden van onze favoriete kast, de PAX. Met deze kast kun je alle kanten op en hij is in veel verschillende formaten te verkrijgen. Je kan zelf kiezen voor hoeveel lades, vakjes en rekjes je wil.

Deze dingen doen we allemaal als we alleen thuis zijn

#2 Naakt door het huis rennen. Benieuwd naar de andere dingen die jij hoogstwaarschijnlijk ook doet? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
De meest mooie en handige opbergmethodes voor ál je kleding
Sluiten