De meest opvallende en belangrijkste beauty trends van 2014

Een memorabel jaar was het zeker op beautygebied in 2014. We zagen een eindeloze hoeveelheid succesvolle, maar ook zeker onsuccesvolle trends voorbij komen. Welke trends zijn blijven hangen of hebben onze aandacht weten te trekken dit jaar? Kijk mee naar de meest opvallende en belangrijkste trends van het afgelopen jaar:

[one_half][/one_half][one_half_last]De donkere lip
Donkere lippenstiften in de tinten paars, rood, zwart en bruin kwamen in een rap tempo opzetten in 2014. De trend werd wereldwijd opgepakt door de dames en is nog steeds erg geliefd. Zeker in combinatie met..
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Kylie Jenner’s lipline truc
Instagram ontplofte toen Kylie prijsgaf hoe iedereen aan haar fantastische volle lippen kon komen. It’s all about the illusion ladies. Ook zulke prachtige lippen als Kylie? Eitje.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Blue is the new black
Blauw (en paars) zijn net als de donkere lip weer helemaal terug van weggeweest. In vrijwel alle make-up collecties van de grote beautymerken zagen we oogschaduws zo blauw als de nacht, evenals donkerpaarse en lilaroze kleuren. We hadden het niet verwacht, maar zijn helemaal om. Zou de trend het redden tot 2016?
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]
[/one_half_last]
De lob en de bob
Onze grote vrienden lob en bob kwamen dit jaar ook vaak om het hoekje kijken. Waar het begon met de bekende korte bob, gingen dames ook massaal over op een lange bob (lob). Een prima tussenstap als je het ons vraagt, maar we missen Lauren’s lokken nog steeds.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
Eyeliner 2.0
Er werd op de runway volop geëxperimenteerd met eyeliners. Echter geen liquids, maar met materialen zoals touw en leer. Een beetje lastig voor thuis, maar absoluut prachtig tijdens fashionshows.

[one_half][/one_half][one_half_last]Nieuw tijdperk voor plussize
2014 is het jaar waarin plussize zijn abosolute opmars maakt. Zo kwam Calvin Klein met het eerste plussize model. Gaan we dan eindelijk richting gezond ogende modellen? Wij zijn benieuwd hoe de fashioncampagnes er volgend jaar uitzien.
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
De meest opvallende en belangrijkste beauty trends van 2014
Sluiten