De meest waanzinnige haarkleur ooit is gister gespot: ‘De Nude haarkleur’

Er is niemand zoals Beyoncé. Dat bewees ze maar weer tijdens het MET gala. En dit keer ging het allemaal om haar haarkleur.

Queen B bracht haar haarkleur naar een next level. Waar wij nog onze topjes, rokjes en oorbellen aan het matchen zijn, deed Beyoncé dit met haar haarkleur. Ze debuteerde namelijk de ‘Nude haarkleur’. En sindsdien staat de wereld op z’n kop. Het is geen blond, het is geen bruin. Nee het is écht een nieuwe kleur. En ondanks dat wij geen fan zijn van het kapsel, zijn we dat des te meer van deze kleur.

[one_half][/one_half][one_half_last]De haarstyliste van B vertelt dat ze de haarkleur van Beyoncé wilde matchen met haar nude jurk waarbij ze rekening hield met de huidskleur van Beyoncé zodat die ook geweldig uit zou komen. En dat is gelukt. Het haar mocht niet achterblijven bij de indrukwekkende jurk, en dat deed het dan ook niet.

Als je nu bedenkt hoe hip ‘surfboard‘ en ‘I woke up like this‘ is geworden door Beyoncé, dan kun je vast wel nagaan hoeveel kappers het verzoek krijgen voor de ‘nude haarkleur’. En wij snappen dat heel goed.[/one_half_last]

Reageer op artikel:
De meest waanzinnige haarkleur ooit is gister gespot: ‘De Nude haarkleur’
Sluiten