Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 30 nov 2014

De mening van celebs over plastische chirurgie (ook als ze het zelf hebben ondergaan)

Hebben ze wel iets laten doen of niet? In sommige gevallen zullen we nooit weten of celebs een bezoekje hebben gebracht aan de plastisch chirurg. Sommigen zijn er heel open over, waar anderen er heel voorzichtig mee zijn om het te vertellen. Hoe dan ook, celebs hebben in ieder geval een uitgesproken mening over plastische chirurgie. Dit is wat ze erover zeggen (ook als ze het zelf hebben ondergaan):

Jennifer Aniston (heeft een neuscorrectie gehad)

‘Ik ben dankbaar als ik kan leren van andermans fouten op dat gebied, omdat ik geen rotzooi in mijn gezicht laat spuiten. Ik kan dan alleen maar denken aan hoeveel ouder ze eruit zien. Ik heb overigens een partner die me (figuurlijk gesproken) iets aan zou doen als ik mijn gezicht zou laten behandelen door een plastisch chirurg.’

Emma Watson

‘Ik denk dat de actrices die het meest succesvol zijn, zich goed voelen over wie ze zijn en er menselijk uitzien.’

Penelope Cruz

‘Mijn oma’s heb ik zien opgroeien en elke rimpel in hun gezicht bewonder ik. De rimpels vertellen een verhaal. Ik wil dat ook, 30 jaar van nu. Dat soort schoonheid zal ik altijd verkiezen boven plastische chirurgie.’

Kate Winslet

‘Ik ben een normaal mens. Ik heb totaal niet de behoefte iets aan mijn lichaam te veranderen na het krijgen van twee kinderen. Dat is een goed teken, toch?’

Scarlett Johansson

‘Ik geloof zeker weten in plastische chirurgie. Ik wil er niet uitzien als een oud vrouwtje, dat is toch helemaal niet leuk?’

Tyra Banks

‘Wat verschrikkelijk als modellen zeggen dat plastische chirurgie not done is. Ik bedoel, zij hebben zo’n beetje de genetische loterij gewonnen. Zij maken mensen al onzeker door hoe ze eruit zien, dus zouden ze anderen niet moeten veroordelen om plastische chirurgie.’

Jessica Simpson

‘Ik heb wel eens botox in mijn lippen laten spuiten. Ik vond het helemaal niks. Na ongeveer vier maanden was het resultaat weg, gelukkig.’

Reageer op artikel:
De mening van celebs over plastische chirurgie (ook als ze het zelf hebben ondergaan)
Sluiten