Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 28 sep 2020

Huh?! Verspreekt de mol zich bij deze opdracht?

Molloten opgelet: we hebben afgelopen zaterdag weer met gezonde spanning naar de aflevering van Wie is de Mol gekeken. En we zijn weer helemaal in de war gebracht. Er waren weer zoveel hints en aanwijzingen die duiden op de mol. Maar volgens ons kunnen nog steeds meerdere kandidaten de Mol zijn. Wat denk jij?

Maar deze kandidaat lijkt wel verdacht veel op de Mol…

De Mol verspreekt zich

In de laatste aflevering zien we verschillende spellen voorbij komen, waar we verschillende hints en aanwijzingen zien. Maar er lijkt wel een hele serieuze aanwijzing voorbij te komen – tijdens de opdracht met de koffers. Weet je al waar wij het over hebben?

Wij hebben flink het vermoeden dat Nikkie de Jager de mol zou kunnen zijn, en we gaan je nu vertellen waarom. Tijdens de opdracht met de koffers, laat Rik weten dat er drie oud-mollen aanwezig zijn. Verschillende kandidaten roepen namen van oud-mollen, waaronder Nikkie die de naam van de vorige mol: Rob, noemt. Maar klopt dit wel?

Vorige opnames

Het gekke is namelijk dat tijdens de opnames van het jubileumseizoen, de Mol van het normale seizoen nog helemaal niet bekend was! Deze aflevering is namelijk al rond november 2019 opgenomen, dat merk je ook aan het feit dat Ron toen jarig was. Nikkie noemde hier dus de naam Rob, terwijl het normale seizoen nog helemaal niet uitgezonden was. Het is dus heel gek dat zij al weet wie de mol is.

Of heeft zij toevallig al met de Mol gepraat van het vorige seizoen, zodat zij tips en tricks konden uitwisselen? Het lijkt er op dat Nikkie al wat voorkennis heeft.

Rob of Roep

Terwijl sommigen er echt heilig van overtuigd zijn dat Nikkie ‘Rob’ roept, denken anderen dat Nikkie ‘roep’ roept. Wij horen toch echt Rob, maar wat hoor jij? Je ziet het fragment hieronder:

Lees ook: Jaaaa! De reboot van Pretty Little Liars komt er écht aan

Reageer op artikel:
Huh?! Verspreekt de mol zich bij deze opdracht?
Sluiten