Laat je inspireren door de mooiste celebrity lente beauty looks

De celebrities zijn al helemaal into de lente looks. Check de negen meest geweldige beauty looks en doe er je voordeel mee voor je eigen lente make-over. Fijne inspiratie voor als je zin hebt om plaatjes te kijken en je eigen look te gaan bepalen.

Angelina Jolie

Angelina bewijst dat je met een mooie glanzende huid verder niet veel make-up nodig hebt.

Ariel Winter

De blauwe lokken in het zwarte haar van Ariel Winter passen helemaal bij de pastelkleurige haar trend.

Brittany Snow

De zijdelingse vlecht is perfect voor in de lente en de zomer. Door de vlecht een beetje los te halen krijgt het de beach look and feel waar je naar op zoek bent. Ook fijn is dat je met een koraalkleurige lipstick zoals Brittany draagt verder weinig make-up nodig hebt. Mascara en blush erbij en klaar.

Iggy Azalea

De pijpenkrullen van Iggy zien er geweldig uit in combinatie met de neutrale make-up.

Jessica Chastain

Een hoge knot staat chique en is makkelijk te maken. Jessica heeft haar make-up fris gehouden met een zwarte eyeliner gecombineerd met een lichtroze lipstick.

Sarah Hyland

Een matte knalkleur op je lippen zoals te zien is bij Sarah Hyland trekt de aandacht en is helemaal lente-proof. Daar word je toch vrolijk van?

Shannen Bex en Audrey O’Day

De dames van Dumb Blonde hebben beiden hun haar geverfd in de hotste kleur van dit moment: Grijs. Mét matchende smokey eye.

Tayler Swift

De bob van Tayler Swift krijgt een edgy randje door de verschillende soorten krullen in haar haar.

Zendaya

Zendaya’s weelderige bos krullen is bovenop vastgezet waardoor haar haar een uitwaaier-effect krijgt. Wat verder het meest opvalt zijn haar perfecte wenkbrauwen, samen met de frisse roze lipstick.

Reageer op artikel:
Laat je inspireren door de mooiste celebrity lente beauty looks
Sluiten