Laat je inspireren door de mooiste celebrity lente beauty looks

De celebrities zijn al helemaal into de lente looks. Check de negen meest geweldige beauty looks en doe er je voordeel mee voor je eigen lente make-over. Fijne inspiratie voor als je zin hebt om plaatjes te kijken en je eigen look te gaan bepalen.

Angelina Jolie


Angelina bewijst dat je met een mooie glanzende huid verder niet veel make-up nodig hebt.

Ariel Winter


De blauwe lokken in het zwarte haar van Ariel Winter passen helemaal bij de pastelkleurige haar trend.

Brittany Snow


De zijdelingse vlecht is perfect voor in de lente en de zomer. Door de vlecht een beetje los te halen krijgt het de beach look and feel waar je naar op zoek bent. Ook fijn is dat je met een koraalkleurige lipstick zoals Brittany draagt verder weinig make-up nodig hebt. Mascara en blush erbij en klaar.

Iggy Azalea


De pijpenkrullen van Iggy zien er geweldig uit in combinatie met de neutrale make-up.

Jessica Chastain


Een hoge knot staat chique en is makkelijk te maken. Jessica heeft haar make-up fris gehouden met een zwarte eyeliner gecombineerd met een lichtroze lipstick.

Sarah Hyland


Een matte knalkleur op je lippen zoals te zien is bij Sarah Hyland trekt de aandacht en is helemaal lente-proof. Daar word je toch vrolijk van?

Shannen Bex en Audrey O’Day


De dames van Dumb Blonde hebben beiden hun haar geverfd in de hotste kleur van dit moment: Grijs. Mét matchende smokey eye.

Tayler Swift


De bob van Tayler Swift krijgt een edgy randje door de verschillende soorten krullen in haar haar.

Zendaya


Zendaya’s weelderige bos krullen is bovenop vastgezet waardoor haar haar een uitwaaier-effect krijgt. Wat verder het meest opvalt zijn haar perfecte wenkbrauwen, samen met de frisse roze lipstick.