Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 8 dec 2016

De nieuwe bloedhete Fifty Shades Darker trailer is hier en maakt je helemaal week

Oef, we konden even geleden al genieten van de trailer van de nieuwe Fifty Shades film. Maar nu is de enige echte officiële trailer uit van Fifty Shades Darker. Houd je van, want hier krijg je gegarandeerd warm van.

Onze verlangens worden weer geprikkeld en alle stoute dromen komen uit. Van seks in de douche en sportschool tot seks in bed en op een fancy gala. Houd je vast.

Zoals we al zagen in de eerste versie van de trailer, lijkt het alsof Ana griezelige visioenen heeft. Het geeft een gevoel van een sexy horrorfilm. Christian probeert Ana terug te krijgen en zoals je al verwacht: Ana doet niet erg haar best om zijn hete verschijning te weerstaan.

Seksen overal

Er zal niet alleen maar seks en steamy lingeriesetjes te zien zijn, je ziet ook een glimp van die hartverscheurende scène uit het boek, waar Ana en Christian zich open stellen voor elkaar.

We moeten het nog even doen met deze trailer waar we helemaal week van worden. 10 februari 2017 kunnen we de film dan eindelijk bewonderen. Perfect voor Valentijnsdag toch?

Dit is ook leuk: Hete nachten binnen handbereik: er komt een Fifty Shades seksspeeltjes lijn

Reageer op artikel:
De nieuwe bloedhete Fifty Shades Darker trailer is hier en maakt je helemaal week
Sluiten