Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 19 september 2017

De nieuwe film van Blake Lively is romantisch en doodeng en hier is de trailer

We kennen Blake Lively natuurlijk voornamelijk van haar rol als Serena van der Woodsen. Maar dat ze meer kan, had ze al wel bewezen in The Age of Adaline (met Michiel Huisman!). Maar haar allernieuwste film - All I see is you - gaat dat zeker overtreffen.

All I see is you is nog niet in de bioscoop, maar de trailer is wel al hier. En die ziet er bloedstollend spannend uit. En ook romantisch.

Al I see is you is je nieuwe favo Blake Lively film

Blake speelt in de film Gina, een blinde vrouw. Ze krijgt de kans om zich te laten opereren aan haar ogen waardoor ze weer kan zien met haar rechter oog.

Eerst lacht het leven Gina toe na de operatie. Eindelijk kan ze haar man zien en hoeft hij haar niet meer constant te verzorgen. Ze kan naar een bloemenwinkel en alle kleurige bloemen zien.

Maar dan verandert alles waardoor je je afvraagt of Gina’s man wel is wie hij bleek te zijn. Ineens is hij jaloers. En in tegenstelling tot Gina heeft hij helemaal geen zin om de wereld te ontdekken.

De film zal rond Halloween in de bios te zien zijn. En dat zegt al wel wat over hoe spannend het wordt…

Ook een aanrader: Yas keek The Hitman’s Bodyguard: Een actiefilm voor mannen waar je als vrouw ook héél goed van kan genieten

Reageer op artikel:
De nieuwe film van Blake Lively is romantisch en doodeng en hier is de trailer
Sluiten