De nieuwe stap voor je reinigingsroutine die je tot nu toe hebt gemist

De Aziatische beauty markt is vele malen verder dan andere landen. Waar zij tien stappen doorlopen in hun reinigingsroutine, doet een groot gedeelte van Nederland dat nog steeds met een reinigingsdoekje. Het is dan ook meer dan logisch dat de Aziatische markt een nieuwe stap komt:

De nieuwe stap kan je namelijk gebruiken ná het reinigen en vóór het moisturizen. Het product wordt ook wel een ‘Essence’ of ‘Infusion’ genoemd. Je denkt misschien: ‘Waarom zou ik nog een product toevoegen aan mijn nu al krappe wastafel?’ Omdat een Essence veel op water lijkt, maar meer doet dan dat.

Waar een tonic overgebleven oliën op je huid weghaalt en de natuurlijke pH-waarde herstelt met als één van de hoofdbestanddelen alcohol, doet een Essence het tegenovergestelde. Het voedt je huid namelijk nadat het is gereinigd. Je hoeft maar een paar druppeltjes te gebruiken en dat voelt zijdezacht aan. In een Essence zitten geen middelen die irriterend kunnen zijn voor de huid. Je brengt het product op de juiste manier aan door een paar druppels op je hand te doen en het op je huid te deppen.

Ga jij het gebruiken?

Reageer op artikel:
De nieuwe stap voor je reinigingsroutine die je tot nu toe hebt gemist
Sluiten