De nieuwste collectie van Chanel: kwijlen op eigen risico

Jawel, de nieuwste make-up collectie van Chanel is eindelijk gelanceerd en wij willen het.. nouja, allemaal. Hun laatste collectie is ditmaal gebaseerd op de Parijse tuinen tijdens de lente waardoor we veel kleuren zien terugkomen als fuchsiaroze en rozerood.

Lippen in de schijnwerpers

Glossen, lippenstiften en liners, alles staat deze collectie in het thema van felle kleuren als het om lippen gaat. De Chanel Allure (evenals de velvet) lippenstift komt in twee nieuwe kleuren uit: Insaisissable (koraalrood) en Badine (zacht roze).

Explosive lips and pastel lids for Chanel’s Spring 2015 makeup collection rouge allure velvet B
Zachte complexies en ogen

Aangezien de mond deze periode alle aandacht krijgt, moet de rest rustig blijven wat betreft kleuren. Speciaal hiervoor brengt Chanel een limited edition Jardin de Chanel blush uit. Een combinatie van zachtroze en camellia, één van Gabrielle Chanel’s favoriete bloemen.

Explosive lips and pastel lids for Chanel’s Spring 2015 makeup collection blush camella jardin B1

Daarbij worden twee neutrale paletten aan oogschaduwkleuren aangeboden met kleuren als koraalroze, zeegroen, satijn wit en bruin met koper (Les 4 Ombres palette: Tissé Fantaisie) en de tinten grijs, roze en ivoor (Les 4 Ombres palette: Tissé Paris).

4 OMBRES AUTOMNE 2011 PRÉLUDE

Kerstman.. pretty please?

Explosive lips and pastel lids for Chanel’s Spring 2015 makeup collection image lucia pica
Reageer op artikel:
De nieuwste collectie van Chanel: kwijlen op eigen risico
Sluiten