Benieuwd naar dé nieuwste haartrend? Lived-in haar(kleur) it is!

Ja, er is weer een nieuwe trend geboren in het land van mooie lokken: lived-in haar met speciale kleur. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over deze trend en laten je de mooiste inspiratie zien.

Lived-in haarkleur
Deze prachtige look is geweldig voor deze zomer. De trend is geschikt om te combineren met iedere haarkleur en doet erg denken aan de balayage look. Het beste aan deze kleur? Je hoeft nadat je je haar hebt laten verven, zes maanden lang niet terug te komen voor een touch-up. Lived-in hair is de ombré look, maar dan in een modern jasje, à la 2015.

Banana
Dankzij kapper Johnny Ramirez is deze trend ontstaan en zijn klanten in Los Angeles willen niets anders meer. De lived-in haarkleur is een kleur die precies lijkt op de binnenkant van een banaan. Om het perfecte resultaat bij iedereen te bereiken, traint Ramirez zijn team op een wel heel aparte manier. Hij laat ze namelijk allemaal met een banaan slapen. Ramirez wil dat zijn team deze kleur precies zo kan verven bij zijn klanten, en daardoor moet zijn team de kleur precies kennen. Wanneer zijn werknemers dit precies zo kunnen, dan mogen ze aan de slag.

Nieuwsgierig geworden naar de look? Wij hebben de nodige inspiratie voor je zodat ook jij prachtig lived-in hair kan krijgen:

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Benieuwd naar dé nieuwste haartrend? Lived-in haar(kleur) it is!
Sluiten