De nieuwste manier om je gezicht te reinigen is nu al een hype

Heb je weleens gehoord van een cleanser in stick-vorm? Nee? Wij tot vandaag ook niet. Maar deze cleansing stick uit Korea begint een enorme hype te worden.

De stick is van het luxe Koreaanse merk SU:M37 wat zich specialiseert in natuurlijke huidverzorging. De producten zijn parfumvrij en bevatten geen kleurstoffen en synthetisch conserveringsmiddelen. De stick bestaat voor 90 procent uit natuurlijke ingrediënten waaronder kokosolie, camelia olie, glycerine en echte rozenblaadjes.

Rozenblaadjes

Het is belangrijk om het product aan te brengen op de vochtige huid. Je zet een streep op je voorhoofd, wangen en kin en dan kan het opschuimen beginnen. De cleanser ruikt heerlijk en het zachte schuim geeft een luxueus gevoel zoals in een spa. Wees voorbereid op de zachtste huid die je ooit hebt gehad. De rozenblaadjes die erin verwerkt zitten geven natuurlijk een heerlijke geur af, maar dat is niet het enige dat ze doen. Ze zorgen namelijk ook voor een exfoliërend effect waardoor je niet alleen een zachte, maar ook een stralende huid krijgt.

Hype

De reden dat de stick een ware hype aan het worden is, is waarschijnlijk te danken aan zijn neutrale pH-waarde. Hierdoor is hij voor ieder huidtype geschikt en dat is van weinig reinigingsproducten te zeggen. Nog een voordeel van de stick is dat hij ontzettend lang meegaat doordat hij super zuinig in gebruik is. Plus het is een ideaal product om mee te nemen op vakantie, omdat het in stick-vorm is kan hij niet gaan lekken in je koffer.

Wachtlijst

De cleansing stick is zó ontzettend populair dat hij bijna overal is uitverkocht, op de populaire Koreaanse website Soko Glam is er zelfs een wachtlijst waar al honderden mensen zich op hebben ingeschreven. Hopelijk is de stick snel in Nederland te krijgen zodat wij ook een super zacht, naar rozen ruikend huidje kunnen krijgen. Wees er wel snel bij zodat je er niet naast grijpt.

Reageer op artikel:
De nieuwste manier om je gezicht te reinigen is nu al een hype
Sluiten